10.12.2016 RAPORTTI: Rankkarikisa kääntyi Sieville
SeuraJulkaistu: 19.06.2019 00.00

10.12.2016 RAPORTTI: Rankkarikisa kääntyi Sieville

10.12.2016

KaDy vie Jyväskylään yhden pisteen, kaksi jäi rankkareilla Sieviin.

Sarjakärki Sievi kotonaan oli ennakolta kovin mahdollinen haaste, mutta myös KaDyn hyvää esitystä osattiin toivoa muun muassa Jukka ”Kajuk” Kytölän paluun myötä. Taisto olikin tasainen ja kuuma trilleri.

juppis2016-17.jpg

KaDy lähti kiusaamaan sarjakärkeä ärhäkällä pelillä. Paikat ensimmäisellä jaksolla olivat lukumääräisesti Dynamolle, parhaasta päästä Pol Viadan tolppalaukaus 7. minuutilla. Sievi sai muutamia laukauksia puoliajan lopussa, mutta Juha-Matti ”Juppis” Savolainen (kuvassa) sai torpattua ne. Molempien joukkueiden aktiivinen prässi ja tasaväkinen 1 vs 1 -vääntö jatkui toisella puoliajalle. Paikkoja ottelun ratkaisuun oli; Mikko ”Komik” Kytölä paukutti ristikkoa, ja hetken päästä velipoika ”Kajuk” pääsi yrittämään volleyta maalin edestä.

Lisäajalle KaDylle tarjoutui kahden minuutin ylivoima, kun sieviläisveskari Miika Toivola komennettiin punaisella ulos rikottuaan pahannäköisesti J. Kytölää. KaDyn ylivoima tuotti vain muutaman yrityksen ja jäi harmittavasti tehottomaksi.

Rankkareilla vieraat kävivät jo edun puolellakin, mutta kisa kääntyi lopulta Sieville.

KaDy peluutti paljolti kahta ketjua ykkösnyrkkinä Kytölät–KorsunovKorpela ja toisena yhdistelmää Viada–SardàMuridiyazdKaihlajärvi, jonka peli pyöri erittäin mallikkaasti. Sievin kotonaan nollannut KaDyn puolustus oli todellinen muuri lakeuksien keskellä, ja hyökkäyspelin rytmiikan tempo on nousussa. ”Näyttää hyvältä keväälle, ja se on asia mikä merkitsee nyt”, totesi pelin tasoon tyytyväinen mutta pisteiden määrään pettynyt katalaanifutsalista Pol Viada tuoreeltaan.

Ottelun tilastot ja tarkempi raportti ”Komik” Kytölän kommenteilla löytyvät täältä.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.