06.11.2016 RAPORTTI: Kemissä tappio jatkoajalla
19.6.2019 16:03 Uutiset / Jaoston pääsivusto

RAPORTTI: Kemissä tappio jatkoajalla

06.11.2016

KaDylle irtosi Kemin-reissulta vain piste, kun varsinainen peliaika päättyi 2–2 (1–2) ja jatkoajalla isännät olivat maalin verran terävämpiä.

santi-300px.jpg

FC Kemi meni johtoon heti pelin alussa, mutta ensimmäinen puolisko näytti silti KaDyn peliltä. Pelaaja-valmentaja Mikko Kytölä sai 11. minuutilla täydellisen syötön Jaakko Kinnuselta ja iski tasoituksen. Katalaanikaksikko Pol Viada ja Santi Sardà (kuvassa) veivät hetkeä myöhemmin jyväskyläläiset johtoon. Dynamo otti kuskin paikan onnistumatta kuitenkaan kääntämään pallonhallintaa tehoiksi. Kemi sen sijaan osui toisella puoliajalla huonosti puolustetusta sisäänpotkusta ja raastoi pelin jatko-otteluun.

Jatkoajalla KaDy haki kahta pistettä reikäpaitariskillä, mikä kostautui Jani Kokkilan roiskaistua Joman tyhjään katiskaan. KaDyn ylivoiman yskiessä lisämaaleja ei nähty.

Enemmänkin pisteitä oli tarjolla, mutta PP-70:ää vastaan viikko sitten auenneet maalihanat tyrehtyivät tänään. Onneksi uusi tilaisuus paukuttaa palloa pömpeliin avautuu jo viikon päästä, kun Monnarille saapuu vanha kunnon kiistakumppani Ilves.

Tilastot ja tarkempi raportti ”Komik” Kytölän kommeneilla löytyvät täältä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat