22.10.2016 RAPORTTI: Makea vierasvoitto GFT:stä
19.6.2019 15:50 Uutiset / Jaoston pääsivusto

RAPORTTI: Makea vierasvoitto GFT:stä

22.10.2016

KaDy-hirviö kävi Espoossa ryöstöretkellä ja vei GFT:ltä kolme pistettä Santi Sardán ja Pol Viadan (kuvassa) komeilla maaleilla.

pol-300px.jpg

Katalaanikaksikko osui sopivasti molemmin puolin erätaukoa. Santi ohjasi Sergei Korsunovin syötön takatolpalta sisään, ja KaDyn parhaana palkittu Pol rymisteli halki ”kultaisten” puolustuksen ja pommitti Joman yläkulmaan. Kyseessä oli kummallekin herralle avausmaali liigassa; epäilemättä lisää on tulossa ja paljon. Homes quapos fan bons gols!

GFT onnistui lopussa kaventamaan reikäpaidalla, mutta KaDy-soturit pitivät kollektiivisesti huolen siitä, ettei erinomaisesti torjunutta Juppis Savolaista ohitettu toistamiseen. Näin voittolukemat merkittiin kovan taistelun päätteeksi 1–2 (0–1).

Voiton makeutta lisää se, että Espoo on aina ollut KaDylle paha paikka. Kertaakaan aikaisemmin Dynamo ei ollut napannut siellä GFT:ltä täyttä pistepottia runkosarjaottelussa.

Dynamo oli tänään sekä nälkäinen että fiksu. Tervetuloa sunnuntaina klo 15 Monnarille katsomaan, miten PP-70:n käy KaDy-hirviön kynsissä!

Tilastot ja raportti löytyvät täältä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat