07.10.2016 ENNAKKO: KaDyn puolustuspeli mitataan Somerolla
19.6.2019 15:44 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: KaDyn puolustuspeli mitataan Somerolla

07.10.2016

Futsal-Liiga

3. kierros

la 9.10.2016 klo 16

Someron monitoimitalo

KaDy reissaa lauantaina Somerolle mittaamaan hyökkäysvoimaisen viime kevään pronssijoukkue Voiman syyskunnon. Päävalmentaja Mikko Kytölä ennakoi haastavaa ja tasaista peliä.

sovo_futsal_logo.png

kady-logo300px.png

Ennakkoasetelmat

Runsaasti vahvistuneen Dynamon on veikkailtu kausiennakoissa nousevan aina finaalikandidaatiksi. SoVo ei ole käynyt läpi yhtä perusteellista pre-seasonia, sillä osa pelaajistosta pelaa yhä myös jalkapalloa, lähinnä Helsingin ja Turun seuduilla. SoVo mielinee silti tänäkin vuonna vähintään välieriin asti, ellei jopa kirkastamaan viime kevään pronssiaan.

Molemmat joukkueet aloittivat liigakauden ailahtelevasti. KaDy ei saanut kotiluolassa parasta irti itsestään ja joutui taipumaan hallitsevan mestarin SiFun myllyssä. Heti perään haettiin Vaasasta vaikeuksien kautta niukka 3–4-vierasvoitto. SoVo kompuroi kotiavauksessaan pahemman kerran pudottaen jatkoaikapisteen Riemulle bakkanaalinumeroin 8–9, mutta paikkasi tilannetta PP-70:n kustannuksella hakemalla keskiviikkoiltana pistepotin Tesoman hallista ehjän esityksen päätteeksi.

Loukkaantumisten vuoksi Dynamolta jäävät sivuun lauantain ottelusta Markus Rautiainen ja Sergei Korsunov. Jekku Keskinen, Kimmo Tolvanen ja Roisto Takala lienevät sen sijaan jo täydessä iskussa ja Jaakko Kinnunen on käytettävissä, joten leveyttä löytyy kyllä.komik_300px.jpg

SoVolla on rosterissaan tulivoimaa, joka kestää vertailun minkä tahansa liigajoukkueen kanssa. Viime kaudella Arber Istrefi vei maalipörssinsuvereeniin tapaan Mikko Matinaron ja Mikko Halosensäestyksellä – eikä somerolaisten ratkaisuvoima missään nimessä rajoitu tähän kolmikkoon. KaDy on hionut joukkuepuolustustaan kuosiin antaumuksella, mutta kahdessa ensimmäisessä ottelussa helppoja maaleja solahti omiin liikaa.

SoVo on pelityyliltään lähellä Ruutupaitoja, mutta pykälän kovempi, Kytölä kehuu vastustajaa.

Yksilötaidollisesti saamme vastaan varsin kovan joukkueen, ehkäpä Liigan kovimman. Koetamme haastaa heidät kollektiivisen pelaamisen tasolla, pohtii Kytölä.

SoVoa vastaan KaDy on yleensä ollut voitokas niin kotona kuin vieraissa, mutta viime kevään runkosarjan loppusuoralla isännät onnistuivat lopulta kukistamaan Dynamon kotiluolassaan. Tätä tilastovirhettä Dynamo lähtee nyt oikaisemaan.

Seuraa tätä

Pol Viada Mañé tekee odotetun debyyttinsä Futsal-Liigassa. Millaisen lisäpelotteen tarjoaa "Katalonian jätin" mukaantulo?

Liigan jo ennestään tulivoimaisin nippu SoVo satsasi siirtomarkkinoilla – mihin muuhunkaan kuin hyökkäysvoimaan. Futsal-Ykkösen viime kauden ylivoimainen teho- ja maaliruisku Gesim Voca siirtyi turkulaisesta KF Kosovosta Somerolle. Voca onkin kiittänyt luottamuksesta ja nakuttanut jo viisi maalia kahdessa ottelussa: joukkueen näköinen linjakas draftaus.

Ennakkoa muokattu hieman julkaisun jälkeen poissaolojen ja loukkaantumisten osalta ajantasaisen tiedon perusteella.

KaDy vs. SoVo kautta aikain

8 voittoa, 2 tappiota (maaliero 55–29)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat