25.09.2016 RAPORTTI: Vaasan trilleri kääntyi Dynamolle
SeuraJulkaistu: 19.06.2019 00.00

25.09.2016

KaDyn kauden aloittavan tuplaviikonlopun toinen ottelu pelattiin Vaasassa Ruutupaitojen vieraina. Dynamo loiskutti isäntiensä niskaan kylmää vettä heti ensi sekunneilla: Sergei Korsunov (kuvassa) pussitti pallon komeasti suoraan aloituskuviosta.

Ensimmäiset kymmenen minuuttia meni täysin punamustassa komennossa, mutta 0–2-tilanteessa Ruutupaidat aloittivat kiivaamman prässin ja onnistuivat tekemään ottelusta varsinaisen trillerin. Elbasan Kabashi tasoitti kahdella osumallaan maalisarakkeet 24. minuutin koittaessa. Ennakkosuosikin viitassa Pohjanmaalle saapunut KaDy oli pari minuuttia myöhemmin jo maalin verran tappiolla.

KaDy-hirviön rutiini oli kuitenkin liikaa vaasalaisille. Kippari Arash Muridiyazd päätti 5 vs. 4 -hyökkäyksen takatolpalta pitseihin, ja pelaaja-valmentaja Mikko Kytölä iski voittomaalin toiseksi viimeisellä peliminuutilla. Osuma oli ”Komikin” toinen. Lukemat 3–4 jäivät voimaan, ja KaDy lähti kotimatkalle täysi pistepotti mukanaan.

Ottelun tilastomerkinnät, raportti ja koutsi Kytölän kommentit löytyvät täältä.