03.04.2016 PLAYOFF-RAPORTTI: GFT vei toisenkin maalin pelin, KaDyn kaudelle päätepiste
SeuraJulkaistu: 19.06.2019 00.00

03.04.2016

Kampuksen Dynamon kausi futsal-liigassa sai tylyn ja ehdottoman päätepisteen sunnuntaina Jyväskylän Monitoimitalolla, kun espoolainen Golden Futsal Team kävi poimimassa tarkassa, tasokkaassa ja paikoitellen hyvinkin kiivashenkisessä kamppailussa voiton numeroin 0-1 (0-0). Tuloksen myötä GFT kirjasi puolivälieräsarjan nimiinsä otteluvoitoin 2-0.

Ottelun ainoan maalin rusikoi toisen jakson viidennellä peliminuutilla Panu Autio. KaDy sai etenkin toisen jakson mittaan aikaan aivan riittävän määrän paikanpuolikkaita maalintekoon, mutta tällä kertaa marginaalit eivät olleet punamustien puolella ja niin Jere Keskisen kuin Kimmo Tolvasenkudit painuivat niukasti tolpan väärältä puolelta. Dynamon parhaana palkittiin täystyöllistetty ja tolppien avulla yhtä vaille kaiken kiinni napsinut Niila-Ville Laitinen.

Päävalmentaja Tero Kelhälä summasi ottelun suuremmitta selityksittä ja myönsi espoolaisten paremmuuden:

- Tänään oli varsin korkealaatuinen ottelu, johon kummatkin joukkueet paransivat eiliseltä. Meiltä oli etenkin pallollinen esitys selvästi lauantaita ehyempi. Voi sanoa että hävittiin tänään hyvällä pelillä, mutta GFT oli vaan vielä pykälän parempi ja erityisesti he puolustivat todella hyvin.

Tilastot ja myöhemmin ilmaantuva raportti täällä.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.