01.04.2016 Kadylaisten joukkopako Ilvekseen jatkuu
SeuraJulkaistu: 19.06.2019 00.00

01.04.2016 Kadylaisten joukkopako Ilvekseen jatkuu

01.04.2016

ilveslogo.png

Joudumme tiedottamaan valtavan kurjan uutisen juuri pudotuspelien aattona. Valtaosa Kampuksen Dynamon nykyjoukkueesta loikkaa Tampereen Ilvekseen.

Alla olevassa kuvassa näkyvät kaikki loikkarit Ilveksen paidoissa. Dynamon rosteria kairataan nyt kovalla kädellä: KaDy siis menettää muun muuassa maalivahtikaksikon LaitinenSavolainen ja maajoukkueen vakiokasvot J. Kytölän ja Arash Muridiyazdin. Pelaajien lisäksi joukkueen manageri Samu ”Smaug” Kytölä siirtyy Ilvekseen johtotehtäviin. Myös Dynamon monivuotinen avainpelaaja Mikko ”Komik” Kytölä vaihtaa Sisilian maisemat Manseen loppukaudeksi. Jaakko "Ruhtinas" Kinnunenkin (ylh. 3. vas.) innostui leveästi hymyillen kaivamaan futsalkengät naftaliinista, kun mahdollisuus seuran vaihtoon kävi ilmi.Ilvesloikkarit.jpg

Varmaa tietoa loikkauksen motiiveista ei ole, mutta ilmeistä on, että puuttuva Suomen mestaruus toimi monella motivaattorina. Tällä kaudella moni joukkueesta on myös kaivannut Mikko ”Roisto” Takalan(kuvassa vielä KaDy-paidassa) vitsejä, joita on tällä kaudella ollut tarjolla Ilveksen pukuhuoneessa. Jussi Kaihlajärvi ei peitellyt omaa innostustaan:

roisto.jpg

Olen aina halunnut mukaan ”Teittisen talliin”, ja nyt pitkäaikainen unelmani viimein toteutuu. ”Roisto” Takala on tienraivaaja; polku on raivattu ja tie KaDyn ja Ilveksen ”Happy Familylle” on valmis. Taistelua kullasta ei voi estää mikään.

Tämän massakaappauksen seurauksena Ilves nousee kiistatta suurimmaksi mestarisuosikiksi. Joukkueella lienee edelleen muistissa viime vuoden välierät, jossa KaDy kellisti Ilveksen, eivätkä tupsukorvat halua tämän tällä kaudella toistuvan.

Kadyfutsal.net tavoitti Ilves-taustoista Matti Anttosen, joka kommentoi joukkosiirtoa:

– Sievi Futsal on karkaamassa muilta Liigan joukkueilta jokaisella osa-alueella. Ilveksen nykyporukan taso ei millään olisi riittänyt tänäkään vuonna haastamaan SiFu:n henkistä ja materialistista ylivoimaa. Näimme viisaimmaksi yhdistää Suomen johtavien futsal-pääkaupunkien voimat haastaaksemme Kalajokilaakson orastavan dynastian. Tämän fuusion jälkeen saa FC YPA:n toimiston puhelin käydä kohtuullisen kuumana Serbian suuntaan, jos he aikovat Ilves–KaDy-fuusiojoukkueen tosissaan haastaa. Joukkueemme on nyt niin kova, että jopa maajoukkuemiehet saavat kuluttaa vaihtopenkkiä.

Käytännössä Dynamon nykyjoukkueesta loppukaudeksi seuraan jäävät Tarkko Savela, jonka Dynamo-sydän ei antanut hylätä seuran kannattajia, semminkin kun hänen oma fanikantansa on viime aikoina aktivoitunut sosiaalisessa mediassa, Jesse Kalliokoski, joka välttämättä halusi jäädä kannustamaan suosikkiseuraansa Riemua sunnuntain liigakarsintaan sekä Tuomas Linjamäki, sillä lapualaiset ja tamperelaiset eivät tunnetusti voi olla pidempää aikaa samassa kaupungissa. Sadeg Akhawan empii vielä peliliikettään. Lisäksi ainoaksi varsinaiseksi maalivahdiksi jäävä Jesús Cabello Torras saa todellakin esittää viikonloppuna parastaan, jotta Dynamolla on mahdollisuuksia taistella välieräpaikasta. Nettitoimitus yritti tavoittaa Tero Kelhälääkommentoimaan Dynamon tilannetta, mutta ei siinä onnistunut. Huhupuheiden mukaan miehen siviilityöpaikalta on aamun aikana noussut hyvin tummaa savua.

Coach Kelhälällä on siis melkoinen urakka koota iskukykyinen joukkue lauantain ja sunnuntain otteluihin. Mikäli koet poltetta pelikentille, ota välittömästi yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen alipillirpa@kadyfutsal.net. Try outille ei ole aikaa, joten saat suoraan ohjeet lauantain ottelun lähtöpaikalle. Seuralta saat tarvittavat varusteet otteluun kenkiä ja säärisuojia lukuun ottamatta.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.