25.03.2016 Playoffien kotiavaus sunnuntaina 3.4. klo 16!
SeuraJulkaistu: 19.06.2019 00.00

25.03.2016 Playoffien kotiavaus sunnuntaina 3.4. klo 16!

25.03.2016

futsalliiga.jpg

Kalenterit esiin – playoffien kotiavaus Monnarilla sunnuntaina 3.4. klo 16!

Vaikka Futsal-Liigan runkosarjaa on jäljellä vielä yksi kierros (la 26.3.), on KaDyn sijoitus käytännössä ollut selvä jo pari viikkoa sitten. Dynamo (36 p.) on viidennellä sijalla eikä voi enää millään saavuttaa nelossijalla olevaa GFT:tä (40 p.). Perässä hengittävä Leijona Futsal on vain kolmen pisteen päässä, mutta maaliero on KaDylla peräti 18 maalia akaalaisia parempi, joten kutossijalle putoaminen ei käytännössä Dynamoa uhkaa.

Ja vaikka uhkaisikin, tämä ei muuta pudotuspelien alkuasetelmia: sijoilla 1–4 olevat joukkueet (Ilves, Sievi, SoVo, GFT) saavat puolivälieriin kotiedun, joukkueet 5–8 aloittavat vieraissa. Tämä tarkoittaa Dynamon kannalta varmuudella seuraavanlaista playoffien aloitusaikataulua:


la 2.4. ??? – KaDy

Espoo, Somero, Sievi tai Tampere klo ??:??

su 3.4. KaDy – ???
Monnari klo 16:00

+ Tarvittaessa, mikäli voitot ovat tasan 1–1:

ke 6.4. ??? – KaDy
Espoo, Somero, Sievi tai Tampere klo ??:??

gft_logo.png

sovo_futsal_logo.pngilveslogo.pngsifu.png

Puolivälierien valintatilaisuus on tiistaina 29.3. klo 14:00 Palloliiton toimistolla Helsingissä. Runkosarjan voittaja (Ilves tai Sievi) aloittaa valinnan sijoille 5–8 päätyneistä joukkueista (KaDy, LeiF sekä kaksi muuta, joista vähintään toinen on Tervarit tai PP-70).

johto-punta.jpg

Sarjakakkonen ja -kolmonen valitsevat seuraavana. Sarjan varma nelonen GFT saa vastaansa jäljelle jääneen joukkueen; tämä voi hyvin olla KaDy, mikäli kukaan kolmen kärjestä ei jostain syystä valitse KaDya.

Dynamoa tilaisuudessa edustaa tänä vuonna markkinointivastaava Ville "Punta" Rokala (kuvassa). Palloliitosta tulleiden tietojen mukaan tilaisuus lähetetään Huu-TV:llä suorana lähetyksenä.

Vieraissa aloitetaan pitkästä aikaa, ei voi mitään, toteaa manageri Samu Kytölä.

Kolmen parhaan osalta ei tässä runkosarjassa ole mitään jossiteltavaa; ratkaiskoot he keskinäisen paremmuutensa. Nelossijalle meillä olisi ollut eväät, mutta pudotettiin talven aikana muutamia turhia sarjapisteitä,”Smaug” harmittelee.

Toisaalta ei kotiedun merkitystä saa liioitellakaan. Pystymme kyllä ehjään ja voitokkaaseen suoritukseen myös vieraskentillä, kun valmistautuminen ja latautuminen ovat kohdillaan. Tasomme riittää neljän parhaan joukkoon, tulkoon kuka vaan; meininki joukkueen sisällä on hyvä ja luottavainen, miehet ovat ehjinä ja kunnossa, Kytölä päättää.


Välierät pelataan välillä la 9.4. – su 17.4., kun finaaleille on varattu aikaikkuna la 23. huhtikuuta – su 1. toukokuuta. Tarkempi aikataulu on Palloliiton sivuilla; näistä saattaa tulla pieniä poikkeamia, mikäli KaDy pelaa 4. tai 5. välierän kotonaan Monnarilla.

Tervetuloa kannustamaan KaDy voittoihin kotona ja vieraissa Suomen ylivoimaisesti suurimmalla ja mukavimmalla fanikunnalla!

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.