20.02.2016 RAPORTTI: Nöyrästi työskennellyt KaDy nousi voittoon
SeuraJulkaistu: 19.06.2019 00.00

20.02.2016

Kampuksen Dynamo esiintyi edukseen lauantai-iltapäivänä Monnarilla ja kukisti futsal-liigan kotiottelussaan akaalaisen Leijona Futsalin numeroin 4-1 (0-0). Ottelun ensimmäinen puoliaika sujui maalipaikkojen valossa hienokseltaan vierasjoukkueen merkeissä ja LeiF onnistuikin lopulta tekemään johtomaalin heti toisen jakson ensimäisellä minuutilla. Dynamo terästäytyi varsin nopeasti ja tuli seuraavan viiden peliminuutin kuluessa rinnalle ja ohi. Lopputuloksen sinetöineet kaksi viimeistä maalia KaDy teki ottelun loppuhetkillä tyhjään verkkoon Leijonan haettua tasoitusta lentävän maalivahdin avulla.

Dynamon tehokkaimpina pelaajina nähtiin tällä kertaa Arash Muridiyazd (2+0) sekä Juho Rinne (0+2). Muista onnistujista sopii mainita puolikiireisen urakan maalilla hikoillut Niila-Ville Laitinen sekä voittomaaliin päättäväisen esityön tehnyt Kimmo Tolvanen.

Päävalmentaja Tero Kelhälä oli tyytyväinen tulokseen ja joukkueen oppimiin kotiläksyihin:

- Pelattiin nöyrää kahden suunnan peliä ja puolustettiin kurinalaisesti. Tiedettiin että LeiF on yksilötasolla sekä erikoistilanteissa vaarallinen ja näihin kiinnitettiin huomioita. Tammikuun ottelussa he veivät meitä pahasti seinäpelillä, mutta nyt kyettiin se suurilta osin ehkäisemään.

- Puoliajalla levennettiin hieman peluutusta ja saatiin lisää jalkoja, mikä oli varmasti avuksi kun onnistuttiin kääntämään ottelu kotiin. Tiukka peli tämä kaiken kaikkiaan oli ja ihan avoin aivan loppuminuuteille saakka.

- Runkosarjan loppu pelataan nyt ilman paineita ja hiotaan pakettia pudotuspelikuntoon.

KaDy jatkaa sarjataulukon viidennellä sijalla, kolme pistettä ottelun vähemmän pelanneen Leijona Futsalin edellä. Neljäntenä eli viimeisellä pudotuspelien kotietuun oikeuttavalla sijalla oleva GFT on ainoastaan pisteen KaDyn edellä, mutta espoolaiset ovat pelanneet kaksi ottelua Dynamoa vähemmän, joten heidän tavoittamiseensa punamusta tarvitsee runsaasti apua muualta.