12.02.2016 TUPLAENNAKKO: Runkosarja kääntyy loppusuoralleen
SeuraJulkaistu: 19.06.2019 00.00

12.02.2016 TUPLAENNAKKO: Runkosarja kääntyy loppusuoralleen

12.02.2016 9:00

ENNAKKOASETELMAT

Kampuksen Dynamolla on viikonloppuna vihoviimeinen hetkensä ryhtyä kaapimaan täysiä kolmen pisteen voittopotteja, mikäli se haluaa säilyttää mahdollisuutensa kivuta runkosarjan neljän parhaan joukkoon ja pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kotietuun oikeuttaville sijoituksille. Punamusta on viikonloppuun lähdettäessä sarjataulukossa viidennellä sijalla ja nelospaikka on karannut edellisen kierroksen tylyn Sievi-tappion myötä jo seitsemän pisteen päähän. Itse asiassa matka pudotuspeliviivan kehnommalle puolelle - ja peräti liigakarsintoihin suistaville sijoituksille - on tällä hetkellä lyhyempi eli kuuden sarjapisteen mittainen.

Dynamon pelaajatilanne on ollut alkuvuodesta varsin mukava, sillä sairaslista on pysynyt lyhyehkönä ja joukkueeseen on vuodenvaihteessa liittynyt muutama uusi nimikin. Valitettavasti vuosi 2016 ei ole antanut punamustan kannattajille vielä liikaa ilonaiheita ja pistesarakkeeseen on saatu kerättyä viidestätoista jaossa olleesta paunasta ainoastaan viisi. Edessä olevan tuplaviikonlopun tarjoamat pinnat olisivat siis punamustalle kipeään tarpeeseen. Lauantaina niistä lähdetään tappelemaan sarjassa kolmantena olevan Someron Voiman kotisaliin ja sunnuntaina saadaan Monnarin kotipeliin vieraaksi seitsemänneltä sijalta löytyvä Oulun Tervarit.

--

SoVo – KaDy

La 12.2.2016 klo 16:00

Someron monitoimihalli

Komeaa kautta pelaava SoVo on matkalla seurahistoriansa parhaaseen runkosarjasijoitukseen. Jo viime kaudella väläytelleen joukkueen taso on pysynyt vakaana ja erityisen kovassa iskussa SoVo on ollut kotikentällään, jossa se ei ole vielä tappiota nähnyt. Kauden ehkäpä vakuuttavimman näyttönsä varsinaissuomalaiset antoivat noin kuukausi takaperin pieksämällä itsensä Ilveksen numeroin 7-3. Tahtipuikkoa on heilutellut etunenässä pörssikärki ja 22 maalin mies Arber Istrefi, joka saanee aivan erityisen huomion Dynamon ottelupalaverissa. SoVolle on ollut iloa myös korkean profiilin jalkapallovahvistuksistaan, mutta onko kolmikko Xhevdet Gela - Drilon Shala - Moshtagh Yaghoubi lauantaina askissa vai onko fokus jo "kesäpallossa"?

Joukkueiden keskinäisten otteluiden historia on vahvasti punamustalle kallellaan ja syyskierroksen kamppailu Monnarilla päättyi sekin KaDyn voittoon lukemin 6-2. Kyseisessä ottelussa nähtiin koko kauden kenties parasta Dynamoa ja erityisen oivalla pelipäällä oli peräti neljä maalia viimeistellyt Jere Keskinen. SoVo on karannut kahdeksan pisteen päähän Dynamosta, ja kun punamustalle on tarjolla vielä 18 sarjapistettä, voidaan somerolaisten - ja seitsemän pisteen päässä olevan GFT:n - tavoittamisen sanoa olevan mahdollisuuksien niukoissa rajoissa, mutta se vaatisi runkosarjan loppuun puhtaan kuuden pelin voittoputken. Lauantain tulos voi siis jo hyvinkin määritellä, pelataanko sunnuntaina ensisijaisesti paikasta neljän vaiko kahdeksan parhaan joukkoon.

KaDy vs. SoVo/SoFo kautta aikain:

8 voittoa, 1 tappio (maaliero 53-25)

---

KaDy – Tervarit

Su 14.2.2016 klo 16:30

Monnari, JKL

Liput: 8/5 € - YSTÄVÄNPÄIVÄN OTTELUUN KAKSI YHDEN HINNALLA!

Otteluisäntä Jyväskylän kaupunginteatteri tarjoaa "kaksi yhden hinnalla" -edun KaDyn kausikortilla tai tämän ottelun pääsylipulla vapaavalintaiseen kevään teatteriesitykseen (pl. Nummibodarien ensi-ilta 2.4)

Facebook-tapahtuma

Sunnuntaina vastaan asettuvien Tervareiden kausi on kulkenut alemmassa keskikastissa ja tällä haavaa oululaiset ovat kahden pisteen marginaalilla play off- viivan yläpuolella. Uudistusvaihetta elävässä joukkueessa on muutamia todella kokeneita liigajyriä ja potentiaalia koviinkin esityksiin, tästä kenties parhaana todisteena se että hallitsevalta mestarilta Sieviltä he ovat napanneet runkosarjassa peräti neljä pistettä. Tervareiden tehotykkinä jylisee tuttu kasvo, sillä ikinuori Adrian Rizvani on osunut kaudella jo 10 kertaa. Suurta ruutua oululaisten paletissa on saanut myös seitsemän maalia viimeistellyt Matias Juntunen. Kauden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen Oulussa vei nimiinsä Dynamo numeroin 2-6, joskin ottelu oli laveahkoja loppunumeroita tasaisempi.

KaDy vs Tervarit kautta aikain (Futsal-liiga, Futsal Cup):

8 voittoa, 1 tasapeli, 8 tappiota (maaliero 68-52)

---

SEURAA TÄTÄ

sadeg.jpg

Viime kauden runkosarjassa läpilyöntinsä suomalaisen futsalväen tietoisuuteen tehnyt Sadeg Akhwan on palannut KaDyn vahvuuteen. Syyskauden ajan asevelvollisuuttaan suorittanut taitava "Sakko" nauttii joukkueen sisällä arvostusta myös nöyrän asenteensa ansiosta. Ailahtelevasti esiintynyt ja ajoittain hyvinkin sitkeästä tehottomuudesta kärsinyt Dynamo kaipaa ilman muuta Sadegin oivalluksia yllättävine jujuineen ja jäisine chippeineen.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.