07.02.2016 RAPORTTI: Sievi vahvempi Monnarilla, KaDy jäi nollille
19.6.2019 15:00 Uutiset / Jaoston pääsivusto

RAPORTTI: Sievi vahvempi Monnarilla, KaDy jäi nollille

07.02.2016

kady-logo300px.png

sifu.png

Futsal-Liiga, su 7.2.2016

KaDy Sievi Futsal 05 (03)

KaDy jäi sunnuntai-illan liigaottelussa nollille hallitsevan mestarin Sievi Futsalin käsittelyssä. Vahvalla jalalla liikkeessä ollut SiFu sai varhaisen kimble.jpgjohtomaalin jo minuutin pelin jälkeen ja triplasi johtonsa avauspuoliajalla. KaDy veti lentävän maalivahdin käyttöönsä toisen puoliajan alkuminuuteilla, mutta paljon harjoiteltu 5 vs. 4 -ylivoimapyöritys ei lopulta tuottanut osuman osumaa.

Lentävänä maalivahtina häärinyt Kimmo Tolvanen (kuvassa) pyssytti kahdesti sisätolppaan, mutta maalisarakkeeseen Dynamolle jäi pyöreä nolla. Sievi kaunisteli 20 minuutin aikana lukemia kahdesti tyhjään maaliin.

Sievi oli joka osa-alueella askelen edellä meitä, puhisi tyytymätön päävalmentaja Tero Kelhälä. Sievi ja Ilves ovat kaksi kovakuntoisinta liigaporukkaa tällä hetkellä; meillä on töitä tehtävänä jos aiotaan keväällä yltää heidän tasolleen pudotuspeleissä.

Nyt alkaa meiltä karata jo puolivälierienkin kotietu, kun top 4 -sakki repii pesäeroa (Ilves, Sievi, SoVo, GFT). Haastava kevät tulossa, paljon on petrattavaa, päättää Kelhälä lyhytsanaisen kommenttinsa.

KaDy-Sievi-7.2.sieve-juhlii.jpg

Sievi pääsi juhlimaan Monnarilla maalia viidesti. KaDy ei kertaakaan. (Kuva: Sami Virtanen)

Tilastot ja tarkempi raportti täällä.

KaDy jatkaa liigaotteluitaan kiperän tuplaviikonlopun merkeissä: la 13.2. vieraspeli Someron Voimaa vastaan, su 14.2. Monnarille saapuu Oulun Tervarit (klo 16:30).


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat