29.01.2016 ENNAKKO: "Maagi" ja muut cup-mestarit Monnarille
19.6.2019 14:53 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: "Maagi" ja muut cup-mestarit Monnarille

29.01.2016

KaDy – GFT

su 31.1.2016 klo 14:00, Monnari

(huom! tämä ottelu siirrettiin lauantailta sunnuntaille)

Liput: 8/5 €

Ennakkoliput: ZUPticket

Livestriimi: Lebbiz Productions

Facebook-tapahtuma

kady-logo300px.png

gft_logo.png

Otteluisäntä: Kirjapaino ÄSSÄ

Mukana pelissä: OP Keski-Suomi

Lippuetu -50 % OP:n pankkikorttia tai Pivoa näyttämällä

Monnarilla pelataan sunnuntaina futsal-liigaa jo kohtuullisen korkein panoksin, kun Kampuksen Dynamo saa vieraakseen tuoreen Futsal Cupin mestarin, espoolaisen Golden Futsal Teamin. Liigan runkosarja on kääntymässä viimeiselle kolmannekselleen ja taulukon viidenneltä sijalta löytyvä KaDy kaipaa kipeästi pisteitä noustakseen puolivälierien kotietuun oikeuttaville sijoituksille eli neljän joukkoon. Takaa-ajon tähtäimessä on muiden muassa juuri GFT, joten sunnuntain lopputuloksella on painoarvoa pitkälle kevääseen saakka.

ENNAKKOASETELMAT

KaDy aloitti vuoden 2016 kolmen ottelun suoralla pirkanmaalaisia joukkueita vastaan. Mad Max meni vielä Valkeakoskella komeasti kumoon, mutta sekä Ilves että Leijona Futsal jättivät tehottoman punamustan pisteittä. Kotipelissä Ilvestä vastaan Dynamon pelissä oli varsin myönteisiäkin elementtejä, mutta vierailu LeiF:n saliin Toijalaan oli kauttaaltaan apeahko esitys ja etenkin usein niin tuloksekas 5 vs 4- ylivoima oli kahdesta tehdystä maalista huolimatta säyseää luokkaa.

KaDyn sarjasijoitus on viikonloppuun lähdettäessä siis viides. Keulassa menevä Ilves on karannut jo käytännössä tavoittamattomiin, mutta viiden pisteen päässä majailevat GFT ja SoVo ovat vielä hyvinkin otettavissa kiinni. Mahdollisuudet mainioon runkosarjasijoitukseen ovat siis olemassa, mutta se vaatii punamustalta nyt pitävää tuloskuntoa ja vuoristoratamaisen ailahtelun kitkemistä. Runkosarjan loppusuoran ohjelma on Dynamolle sikäli suosiollinen, että joukkue saa pelata viimeisestä kahdeksasta ottelustaan peräti kuusi Monnarin parketilla.

Vahvistuneelta "Geftiltä" osattiin odottaa väkevää panosta ja nousua aina mestaruustaisteluun saakka. Espoon kultaiset ovatkin vastanneet odotuksiin ottamalla paikkansa sarjataulukossa kärjen imusta ja viime viikonloppuna joukkue kolasi palkintokaappiinsa Futsal Cupin voittopokaalin. GFT:nkin päätähtäin on toki keväässä ja maajoukkueluotsi "Vinnie" Sihvosen auktoriteetti pitänee huolen siitä ettei Monnarilla harhaile cup-krapulasta kärsivä rykelmä. GFT:n tehokkaimpana pelaajana on ehkä hieman yllättäenkin huseerannut maajoukkuetähtien sijaan vanha kunnon Jarkko "Leka" Reinikka.

KaDyn ja GFT:n keskinäisissä on kotietu ollut kovaa valuuttaa. Dynamon syyskierroksen voitto Espoossa oli ensimmäinen lajiaan runkosarjassa ja sekin irtosi vasta voittomaalikilpailussa. Vastaavasti "Geftikin" on kyennyt voittamaan KaDyn runkosarjassa Monnarilla ainoastaan kerran, ja tästäkin on vierähtänyt jo viisi vuotta.

SEURAA TÄTÄ

Syksyllä punamustasta kultaisiin vaihtanut Miika Hosio tuntee Monnarin lattiat viimeistä neliömetriä myöten. Viime kaudella muutamiakin ikimuistoisia ennätyksiä KaDy-nutussa tehtaillut "Maagi" ei ole kuluvalla sesongilla vielä parastaan onnistunut näyttämään ja tehotilastosta löytyvät numerot 5+5 ovat Meri-Lapin taiturille kovin vaatimattomat. Viimeisimmässä liigaottelussa Ruutupaitoja vastaan "Maagi" väläytteli jo kuitenkin tulemistaan jakamalla neljä maalisyöttöä.

Kuinka käy "Maagille" sunnuntaina maajoukkueen ketjukaverinsa Jukka "Kajuk" Kytölän ja muiden vuosien varrella tutuiksi käyneiden punamustien puristuksessa? Varmaa on ainakin se, että Monnarin asiantunteva yleisö tervehtii vanhaa suosikkiaan pelaajaesittelyissä lämmöllä.

KELHÄLÄN KOMMENTIT

-Ave "Q"! Ilvestä ja LeiFiä vastaan selkeähköt tappiot - miten näitä tuloksia vielä perkaisit?

johto-kelhis.jpg

- Ave, Ilvestä vastaan ensimmäinen puoliaika oli suhteellisen tasainen, ja paremmalla viimeistelyllä olisimme voineet johtaakin puoliajalla. Toisella puoliajalla Ilves paransi peliään, ja ottelun voittajasta ei sen jälkeen ollut epäselvyyttäkään, vaikka kyseessä ei ollut erityisen huono peli meiltäkään. Ilves on pelottavan vahvassa vireessä.

- LeiFiä vastaan olimme liikkeellä tosi huonolla jalalla, minkä johdosta 1 vs 1 -tilanteissa olimme heitä selvästi perässä tasaviisikoin. Painoiko vielä Ilves-peli jaloissa vaiko mistä lie johtui, tiedä sitä? Pelatessamme lentävällä maalivahdilla LeiF puolusti varsin korkealta, mitä emme onnistuneet hyödyntämään riittävän tehokkaasti.

- Edessä kaksi isoa kotiottelua - ensin GFT ja sitten viikon kuluttua Sievi. Ollaanko mielestäsi jo nyt ns. vedenjakajalla, mitä tulee kamppailuun pudotuspelien kotiedusta?

- Kyllähän Gefti- ja Sievi -peleillä on suuri merkitys pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kotiedun kannalta. Sekä Gefti että Sievi ovat nykyisellään lähellä Ilveksen tasoa, joten meidän tulee onnistua hyvin puolustuspelaamisessa, jotta pistetili karttuisi. Runkosarjan sijat 3.-4. ovat vielä mahdollisia, mikäli voitamme molemmat ottelut.

- Onko rosterin suhteen mitään mainittavaa - joko esim Jere Keskinen saadaan takaisin riviin?

- Meillä on poikkeuksellisen leveä rinki tällä hetkellä, josta valita pelaajat kokoonpanoon. Sadeg Akhawan on suorittanut asevelvollisuuden ja harjoitellut 2 viikkoa joukkueen kanssa. Sadeg on vielä vähän puolikuntoinen, mutta parantaa koko ajan. "Jekku" ei ole vielä täysin toipunut vaivoistaan, mutta uskoisin hänenkin olevan käytössä sunnuntaina.

KaDy vs GFT kautta aikojen (Futsal-liiga pudotuspeleineen, Futsal Cup)

8 voittoa, 1 tasapeli, 8 tappiota (maaliero 50-48)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat