23.01.2016 Futsal-Cupin mestarit ratkotaan viikonloppuna
19.6.2019 14:49 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Futsal-Cupin mestarit ratkotaan viikonloppuna

23.01.2016

futsal_cup.jpeg

Suomen Futsal-Cupin mestarit ratkotaan tänä viikonloppuna Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Kotimaisen futsalin superviikonloppu on alkanut U21-poikien Futsal-Liigan finaaliturnauksella, jota seuraavat ohjelmassa naisten Cupin välierät (GFT Prinsessat – ACE; Ilves – FT Kemi-Tornio). Ilta kulminoituu miesten välieriin, joissa kohtaavat seuraavat otteluparit:

la 23.1.

klo 17:30 Pirkkahalli D FS2 RiemuTervarit

klo 18:30 Pirkkahalli D FS1 GFTSievi Futsal

Sunnuntaina on ohjelmassa naisten ja miesten finaalit seuraavan aikataulun mukaan:

su 24.1.

klo 13:00 Pirkkahalli D FS1 naisten finaali

klo 16:00 Pirkkahalli D FS1 miesten finaali (17:05 YLE TV2)

Jos et pääse paikan päälle, miesten finaali tulee siis jälkilähetyksenä YLE TV2:lla. Muut ottelut (päällekkäisyyksiä lukuun ottamatta) tulevat Palloliiton HUU-TV:ltä.

Miesten Cupin tulokset

Naisten Cupin tulokset

johto-smaug.jpg

Sievi Futsal on miesten Cupin ennakkosuosikki, arvioi KaDyn manageri Samu Kytölä finaaliviikonlopun alla. – Vahvin haastaja on heidän välierävastustajansa GFT, joka on rutinoituneempi Cup-pokaalien kahmija. Mutta SiFu on tällä hetkellä kovassa lennossa ja askelen edellä espoolaisia huolimatta Hosio–Autio-kaksikon valtavasta ratkaisupotentiaalista.

– Toisaalta kun kaksi ennakkoon ajateltuna kovinta nippua arvottiin kohtaamaan jo välierissä, on yllätysmomentti olemassa. Joko Riemu tai Tervarit on siis varmasti sunnuntain tv-finaalissa, ja yksittäisessä ottelussahan voi käydä aivan miten vaan. Silti etenkin Riemun Cup-mestaruus olisi melkoinen pommi; mutta tsemppiä vaan altavastaajille, punnitsee ”Smaug” diplomaattisesti veikkausvinkkinsä.

Hienoa että miesten finaali saadaan valtakunnan tv-kanavalle; seuraavalla kerralla sitten suora lähetys, eikö niin, päättää Kytölä.

KaDy putosi Cupista tällä kaudella heti kättelyssä 4. kierroksellahävittyään Alastaron Urheilijoille. Cupin yllätysjoukkue AU pisti 4. kierroksella tiukoille myös GFT:n, mutta espoolaisten rutiini käänsi ottelun heidän hyväkseen jatkoajalla numeroin 9–10. Näin ollen miesten välieriin selvisi tällä kertaa ainoastaan liigajoukkueita. Puolustava Cup-mestari (2015) Ilves putosi pelistä Dynamon tavoin 4. kierroksella; vuonna 2014 Cup-kannua nosteli Jyväskylän Monnarilla GFT, ja helmikuussa 2013 mestariksi leivottiin ikimuistoisesti KaDy.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat