09.01.2016 U21-joukkueen Liiga-kausi paketissa
19.6.2019 14:42 Uutiset / Jaoston pääsivusto

U21-joukkueen Liiga-kausi paketissa

09.01.2016

Kampuksen Dynamon U21-joukkue matkusti 3.1. Sieviin juhlistamaan uutta alkanutta vuotta futsalin muodossa. Turnaus oli joukkueen viimeinen vuoden 2015-2016 U21-liigassa. Joukkueella oli Sievissä mukana melko kapea rosteri (1+6) muutaman viime hetken poisjäännin takia, mutta hyvällä sykkeellä saatiin kausi päätökseen.

Ensimmäiseksi Dynamolaiset kohtasivat FC YPA:n, joka liigapelaajiensa johdolla otti selvän 10-0 voiton aamupelissä. Pelistä ei hirveästi jäänyt kotiin kerrottavaa, mutta positiivisiakin asioita siinä oli. Peli oli melko tasaväkistä YPA:n kakkoskentällistä vastaan ja voidaankin odottaa, että lukemat tulevat olemaan tasaisemmat ensi vuoden liigassa.

Ottelun statsit Palloliiton sivuilla.

Toisessa ottelussaan Dynamolaiset kohtasivat hallitsevan Suomen mestarin FC Kemin, joka voitti ottelun lukemin 6-4. Ottelu oli hyvä vääntö ensimmäisen liigakauden päätteeksi KaDy:lle ja ottelusta sai paljon hyviä asioita irti, kirkkaimpana Niko Jalkasen hattutemppu. Mainittakoon myös Hermanni Hoppulan nousu KaDy:n pistekuninkaaksi kahdeksan pisteen voimin ja se, että maalivahti Onni Peltola torjui ottelussa yhden rangaistuspotkun ja yhden kymmenen metrin vapaapotkun.

Ottelun statsit Palloliiton sivuilla.

Kausi on nyt U21-joukkueen osalta ohi liigassa, mutta treenaamista jatketaan, sekä erilaisiin turnauksiin tullaan osallistumaan harjoitusmielessä. Ensimmäinen turnaus onkin jo 9.1. Petäjävedellä, jossa vastaan asettuu PetPetiltä kaksi joukkuetta sekä Multiants ja HPP.

- Onni Peltola (U21-joukkueen maalivahti)

Joukkueen omat sivut täällä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat