23.12.2015  KaDy U21 kävi taistelemassa Sievissä
SeuraJulkaistu: 19.06.2019 00.00

23.12.2015 KaDy U21 kävi taistelemassa Sievissä

23.12.2015

Kampuksen Dynamon U21-joukkue hyppäsi sunnuntaina 20.12. pikkubussiin Jyväskylästä ja karautti Sieviin kautensa toiseksi viimeiseen Liiga-turnaukseen kokoonpanolla 7+2. Mielessä oli saada pistetili avattua mutta jälleen kerran vastustajan ryhmittymät osoittautuivat liian vahvoiksi ja ikärakenteeltaan paljon etumatkaa tälle kaudelle antanut KaDy U21 jäi vielä ilman avauspisteitään.

KaDy U21 sai Sievin reissulle toimitusvaikeuksien jälkeen vihdoin kotipeliasut mukaan. Ave, punamustat! (Kuva: Kai Paltamaa)

Päivän ensimmäinen ottelu Tampereen Palloilijoita vastaan alkoi hyvin ja Dynamo pystyi puolustamaan vastustajan pahimmat tilanteet pois vaarallisimmilta maalintekoperimeettereiltä. Tuoreessa muistissa edelliseltä kerralta olikin "vain" kolmen maalin tappio ja vastustajaa pyrittiinkin haastamaan tällä kertaa kunnolla. Ottelun viidennellä peliminuutilla omassa maalissa kuitenkin kolisi ja tauolla tilanne oli 0-4.

Toisella jaksolla kolmella kentällisellä operoinut vastustaja lisäsi pökköä pesään ja tuuttasi tilanteeksi parin minuutin pelin jälkeen jo 0-5. Tämän jälkeen tamperelaiset iskivät tasaisesti maaleja vieden ottelun lopulta numeroin 0-12.

TaPa-ottelun statistiikka Palloliiton sivuilla täällä.

Päivän toisessa ottelussa vastustajan avausmaali tuli jo ensimmäisellä peliminuutilla ja lopulta FC Kemi pääsi latomaan loppulukemiksi 9-2. KaDyn maaleista vastasivat Perttu Huntus sekä Niklas Räty. Huntukselle osuma oli liigassa ensimmäinen ja Rädylle toinen. Molempiin maaleihin syötön tarjoili mainiosti ensimmäistä futsal-kauttaan pelaava Hermanni Hoppula, jolla on jo koossa sarjasta mainiot pisteet 2+4.

FC Kemi-pelin statistiikka täällä.

U21-soturit käyvät vielä viimeisessä turnauksessaan 3.1. takaisin Kemissä ja ottavat mittaa Sievi Futsalin ja FC Kemin joukkueista. Kausi on U21-liigan osalta tämän jälkeen ohi mutta pelit jatkuvat erilaisten turnausten muodossa vielä loppukevään ajan.