19.12.2015 RAPORTTI: KaDy haki pistepotin Vaasasta
SeuraJulkaistu: 19.06.2019 00.00

19.12.2015

KaDy pääsee joulunviettoon hyvissä tunnelmissa täyden kuuden pisteen viikon myötä. Jos ei ollut helppoa keskiviikkona Monnarilla sähäkkää PP-70:ä vastaan, niin Vaasassa isäntäjoukkue Ruutupaidat antoi myös Dynamolle kelpo vastuksen toisen puoliajan määrätietoisella kirillään. Ottelun loppuminuutit mentiin vuorotellen KaDyn yhden maalin ja kahden maalin johdossa, mutta tasoihin vaasalaiset eivät missään vaiheessa yltäneet. Loppulukemiksi kirjattiin 4–6 (0–3).

Mittelön kulminaatiopisteenä KaDy-maalivahti Juha-Matti Savolainentorjui Dynamon virhetilin ylityttyä Ruutupaita-kollegansa Ville Rintalan ampuman 10-metrisen, jonka onnistuessa kotijoukkue olisi tullut tasoihin.

Maukkaan vierasvoiton myötä KaDy pitää sitkeästi sarjataulukossakolmospaikkansa huolimatta hieman alakanttiin menneestä syyskierroksesta, joskin ylemmässä keskikastissa hönkii niskaan kovan luokan joukkueita ohitusasemissa.

ara2.jpgVaasan-ryöstön tehojantterina hääri takuuvarmalla suorituksellaan maajoukkuemiehemme Arash Muridiyazd, joka rohmusi tehopisteet 1 + 4 ja samalla KaDyn parhaan pelaajan pystin.

Ensimmäinen puoliaika oli meiltä aika ehjä esitys; kolmen maalin johtoasemassa oli hyvä lähteä koppiin. Ruutupaidoilla oli vain yksi hyvä maalipaikka, jonka Juppis [Savolainen] torjui ja joka saatiin siivottua maalinedustalta, ”Ara” jäsentää.

– Pallonhallintamme toimi erityisesti avausjaksolla.. Ruutupaidat aloitti tappioasemassa kovemman prässin 2. puoliajalla; he saivat liukuhihnalta onnistumisia pivot-pelaamiseen perustuvalla hyökkäyskuviollaan. Jäätiin miehiä jälkeen ja kaveri sai lauottua neljä maalia; jouduttiin tekemään töitä voiton eteen.

– Onneksi ”Liima” [Tuomas Linjamäki] oli tänään loistavassa vireessä ja saatiin pidettyä johto loppuun asti, Arash summaa siirtäen sankarin viittaa ketjukaverilleen.

KaDyn tehopisteet:

Arash Muridiyazd 1 + 4

Tuomas Linjamäki 2 + 1

Juha Huusko 1 + 1

Jussi Kaihlajärvi 1 + 0

Jukka Kytölä 1 + 0

Tilasto, hieman tarkempi raportti ja koko Muridiyazdin haastattelu täällä.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.