04.12.2015 RAPORTTI: Sysimustaa Sievissä
SeuraJulkaistu: 19.06.2019 00.00

04.12.2015

Kampuksen Dynamon lupaavasti alkanut ottelu Sievissä päättyi mitä synkimmissä merkeissä, sillä kotijoukkue takoi kuin muistumana viime kevään finaaleista voittomaalin ainoastaan 37 sekuntia ennen summeria. Näin viikon toinenkin vieraspeli päättyyi niukkaan tappioon ja numeroiksi merkittiin lopulta 4-2 (0-2).

Dynamo nappasi ottelun ensimmäisellä puoliskolla kahden maalin etumatkan, kun Arash Muridiyazd osui jakson ensimmäisellä ja Jukka Kytölä sen viimeisellä peliminuutilla. SiFu kipusi toisen jakson alkupuolella tasatilanteeseen ja kaapaisi lopulta kaikki jaossa olleet pisteet itselleen Radik Akhmetkhanovin viimeisen minuutin osumalla.

Kitkerän tappion ohella Dynamo sai reissulta harmeja myös kahden pelikiellon muodossa. Kahdella keltaisella suihkuun passitettu Jesse Kalliokoski sekä kauden neljännen varoituksensa saanut Jukka Kytölä ovat sivussa seuraavasta kamppailusta.

Tilastot, raportti ja Jukka Kytölän haastattelu täällä.