09.10.2015 RAPORTTI: Kotiavauksessa tappio
19.6.2019 14:01 Uutiset / Jaoston pääsivusto

RAPORTTI: Kotiavauksessa tappio

09.10.2015

Dynamo jäi maaleitta jo toisen kerran peräkkäin, kun valkeakoskelainen Mad Max kävi ryöstöretkellä Monnarilla. Kauden toinen ottelu ja kotiavaus päättyi lukemin 0­­4 (0–2).

Edellisviikonlopusta leventynyt KaDy-rosteri pelasi ensimmäisellä puoliskolla päällisin puolin pätevää peliä, josta vain maalit jäivät uupumaan. Tulostaulun molemmat lukemat kertoivat kuitenkin vähemmän mairittelevan totuuden: terävästi pelannut ja tiiviisti puolustanut Mad Max oli mennyt kahden maalin johtoon, ja virheetkin olivat 4–0 vieraiden hyväksi.

koskiranta-pyssyttaa.jpg

Jesse Kalliokoski pyssytysvuorossa mutta jälleen Mad Maxin puolustus ennättää välliin.

Tauon jälkeen punamustat ottivat pelin tehokkaammin haltuunsa. Palloa pidettiin hallinnassa ja peliä vietiin vastustajan kenttäpuoliskolle ärhäkästi, ja Juha-Matti ”Juppis” Savolainen selvisi omalla maalillaan vähällä. Kollega Mikko Ananin parketin toisella laidalla sen sijaan lunasti illan avainpelaajan aseman torjumalla ärhäkästi laukoneen Markus ”Rage” Rautiaisen ja kumppanien vedot kerta toisensa jälkeen. Todettava kuitenkin on, että Mad Max pakotti isännät pommittamaan Ananinin maalia melko kaukaa.

KaDy sai viimeisen viisiminuuttisen aikana pyöritetyllä yv-pelillä pallon ns. konttorille useita kertoja, mutta viimeistelyn kangerrellessa pallo päätyi ainoastaan omaan verkkoon. Päävalmentaja Tero ”Q” Kelhälä manailikin pelin jälkeen epäonnisia laukauksia:

Pelillisesti pelattiin tänään paremmin kuin esim. viikko sitten Ilvestä vastaan, ja luotiin lukuisia maalintekopaikkoja, mutta aina esteenä oli joko vastustajan maalivahti tai maalikehikot. Tänään ei uponnut sitten mistään. Lauoimme 31 kertaa kohti Max-maalia, kun Maxit laukoivat 17 laukausta meidän maalia kohti. Viimeistelimme tänään huonosti. Välillä tuntui, että onnetarkin oli meitä vastaan, mutta tuuri on ansaittava, ja tänään me ei sitä ansaittu.

Seuraavan kerran KaDy on tulessa lauantaina 31.10. Espoossa GFT:n vieraana, ja Monnarilla punamustat isännöivät sarjanousija FC Kemiä heti sunnuntaina 1.11. klo 14.00.

Tilastot ja tarkempi raportti Mad Max -tappiosta löytyvät täältä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat