08.10.2015 ENNAKKO: Kotiavaus Monnarin perjantai-illassa
19.6.2019 14:00 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Kotiavaus Monnarin perjantai-illassa

08.10.2015

Futsal-Liiga, 2. kierros

KaDy Mad Max
Pe 9.10.2015 klo 19:00
Monnari, JKL
Liput: 8/5 € - KAIKKI korkeakouluopiskelijat veloituksetta tähän otteluun

Otteluisäntä: Jyväskylän yliopisto

Monnarilla saadaan pitkästä aikaa nähdäkseen tuttua punamustaa pallorallia, kun Kampuksen Dynamo pelaa liigakauden ensimmäisen kotiottelunsa perjantaina 9.10. kello 19:00. Vastustajaksi toisen sarjakierroksen kamppailuun saapuu viime kaudesta merkittävästi vahvistunut valkeakoskelainen Mad Max.

ENNAKKOASETELMAT

KaDy avasi kautensa viime lauantaina tv-kameroiden edessä Tampereella arkkivihollisen Ilves FS:n vieraana. Premiääri ei sujunut toiveiden mukaisesti, sillä punamusta putosi hyvin sujuneen ensimmäisen puoliajan jälkeen vahvan kotijoukkueen kyydistä ja lopputulokseksi muodostui tyly tappio lukemin 4-0. Positiivistakin esille nostettavaa löytyi ja etenkin maalivahti Juha-Matti Savolainen pelasi mainion ottelun tehden tyhjäksi pitkän liudan vastustajan tilanteita. Myös joukkuepuolustus sujui kaikesta huolimatta kohtuullisen hyvin ja Ilves iski pelin kääntäneet ensimmäiset maalinsa mainioiden yksilösuoritusten avulla. Petrattavaa Dynamolle jäi etenkin viimeistelyn terävyyden sekä pahasti vihkoon menneen 5 vs. 4- pelaamisen saralla.

markus.jpgMonnarin tutussa askissa ei Dynamolle kelpaa tietenkään mikään muu kuin kolmen pisteen potti ja sitä päästäänkin hakemaan viimeviikkoista laajemmalla ryhmällä, sillä Tampereella sivuista olleista pelaajista ainakin Jaakko Kinnusen, Markus Rautiaisen (kuvassa) sekä Tarkko Savelan pitäisi olla käytettävissä kotiavaukseen. Sen sijaan lainaltaan takaisin KaDyn edustukseen palanneella Jukka Kytölällä on kärsittävänään viime kevään kolmannessa finaalipelissä saadun punakortin tuoma pelikielto ja ”Kajuk” punookin juonia ”Maxien” nitistämiseksi ainoastaan valmentajan roolissa. Muitakin poissaolijoita yhä on ja lisäksi laajan kiinnostuksen kohteena oleva Miika Hosion tilanne pysyy tätä kirjoittaessa edelleen avoimena.

Perjantai-illan vastustaja Mad Max sai liigaan hyvän startin nappaamalla kotisalissaan 3-2 voiton Tervareista ja Valkeakoskella onkin kaikkinensa optimistiset odotukset alkanutta kautta kohtaan. ”Maxien” leirissä päätettiin tehdä useamman laihan vuoden jälkeen määrätietoinen ryhtiliike, joka ei jäänyt ainoastaan puheiksi. Valmentajaksi onnistuttiin houkuttelemaan valtakunnan värikkäimpiin futsalpersooniin kuuluva Jani Paananen, joka on tehnyt tulosta niin Sievin kuin Tervarienkin peräsimessä. Pelaajiston puolella nimekkäimmät tulijat ovat eittämättä Petri Grönholm sekä Riku Säärelä, joista kumpainenkin on ollut maajoukkuekuviossa. Perinteikkään futsalkaupungin seura on näiden panostensa myötä yksi kauden potentiaalisista yllätysjoukkueista.

KaDyn ja Mad Maxin keskinäisten liigaotteluiden tilastohistoria on sangen mielenkiintoinen. Joukkueet ovat kohdanneet pääsarjassa kaikkiaan 14 kertaa – näistä kaksi ensimmäistä pelattiin tasatuloksiin, mutta sen jälkeen komentoa on vaihtelevalla ankaruudella pitänyt Dynamo. Viimeisin kohtaaminen on kuluvan vuoden maaliskuulta ja tuolloin KaDy sai jonoon täyden tusinan ”Maxien” päänahkoja leipomalla Monnarilla selkeän 10-1- voiton.

Mad Max on myös ensimmäinen joukkue, jonka KaDy on liigassa kohdannut. Vanhalla Huhtaharjulla päivämäärällä 24.10.2009 käyty kamppailu päättyi lukemiin 3-3 ”Kajuk” Kytölän tehtyä punamustalle kaksi maalia.

SEURAA TÄTÄ

Myös Suomen futsalmaajoukkue aktivoituu taas syksyn tullen, sillä 23.-25.10. pelataan Espoossa kolmen joukkueen MM-karsintaturnaus jossa sinivalkoiset saavat vastaansa Bulgarian ja Sveitsin. Monnarilla nähdäänkin perjantaina tositoimissa useampia edustusryhmään nimettyjä pelaajia.

Dynamosta kutsun ovat saaneet Miika Hosio, Jukka Kytölä, Arash Muridiyazd sekä Juha-Matti Savolainen. Lisäksi Markus Rautiainen on nimetty varalle. Mad Maxin pelaajista ryhmässä on mukana Petri Grönholm

KaDy vs Mad Max kautta aikain (Futsal-liiga pudotuspeleineen, Futsal Cup)

12 voittoa, 2 tasapeliä, 1 tappio (maaliero 71-36)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat