28.08.2015 Lisää sopimuksia: kaksi jatkoa ja yksi uusi kasvo
19.6.2019 13:49 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Lisää sopimuksia: kaksi jatkoa ja yksi uusi kasvo

28.08.2015 12:00

Kampuksen Dynamon liigajoukkue täydentyi kolmella nimellä, kun Jose Ikonen, Jere Keskinen sekä Niila-Ville Laitinen sopivat seuran kanssa alkavaa kautta koskevista palveluksistaan. Luotettavat runkopelaajat "Jegge" Keskinen ja "Nielsen" Laitinen ovat kuuluneet punamustaan rosteriin jo vuosikaudet, sen sijaan Jose Ikonen on uusi kasvo Dynamossa, joten pieni esittely on varmasti paikallaan.

Paikallisen palloiluyleisön perehtynein osa tuntee toki 22-vuotiaan Ikosen jo entuudestaan, sillä hän on ennättänyt esiintyä jyväskyläläisissä joukkueissa jo verraten pitkän ajan niin futsalin kuin jalkapallon alemmilla sarjatasoilla. Futsal-pelaajana Josella onkin vankka pohjatyö tehtynä edustettuaan Lohikosken Pallokerhoa viiden kauden ajan Kakkosessa. Kokemusta on kertynyt U.S. Skädämin riveissä pelatun, syksyllä 2012 sarjapaikan varhaiseen luovuttamiseen päättyneen tynkäkauden myötä myös hiukan Ykkösestä. "Kesäpallossa" Ikosen seura on Kolmosessa operoiva FC Blackbird.

KaDyFutsal.net lähestyi Josea muutamalla kysymyksellä:

Ave! Kuinka kesän treenit sekä ensimmäiset pelit ovat sujuneet ja miten olet päässyt sisään joukkueeseen?

- Kesän treenit ovat menneet hyvin ja tuntuu, että olen kehittynyt koko ajan. Joukkueeseen oli helppo tulla mukaan ja kokeneemmilta pelaajilta olen oppinut paljon treeneissä. Kööpenhaminan pelit olivat ensimmäisiä ns. kovempia pelejä, mitä olen futsalissa pelannut ja oli mukava huomata, että pärjäsi hyvin ja harjoittelu oli teettänyt tulosta. Oli myös hienoa aloittaa KaDy-ura voittamalla Pohjoismaiden mestaruus.

Mitä pidät vahvuuksinasi pelaajana ja missä asioissa on puolestaan eniten kehitettävää?

- Vahvuuksiani ovat hyvä pelinäkemys ja monipuolisuus, eli pystyn pelaamaan oikeastaan millä paikalla tahansa. Pelaan aina tilanteet täysillä ja haluan voittaa jokaisen pelin. Kehitettävää on eniten taktisella puolella ja joukkueen pelitavan sisäistämisessä.

Mitä mietteitä alkavasta liigakaudesta, onko henkilökohtaisia tavoitteita?

- Joukkueelta odotan vähintään yhtä hyvää menestystä kuin viime kaudella. Oma tavoitteeni on vakiinnuttaa paikka pelaavassa kokoonpanossa ja auttaa joukkuetta voittamaan jokainen peli.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat