26.08.2015 Hosio ja J. Kytölä lainalle Sievin UEFA-peleihin
19.6.2019 13:45 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Hosio ja J. Kytölä lainalle Sievin UEFA-peleihin

26.08.2015

maagi2.jpg

KaDy:n ehdottomaan tähtikaartiin vuosia kuuluneet Jukka "Kajuk" Kytölä ja Miika "Maagi" Hosio siirtyvät lainasopimuksella Dynamon pahimpiin kilpakumppaneihin lukeutuvan Sievi Futsalin rosteriin. Laina kestää lokakuun ensimmäiselle viikolle. Syynä erikoiselle lainasopimukselle on UEFA Futsal Cupiinosallistuvan SiFu:n toive vahvistaa kevään mestarijoukkuetta Suomen parhaimmistoon kuuluvilla pelimiehillä. Miehistö aloittaa europelinsä tänään Gibraltarilla, jossa karsintakierroksen (Preliminary Round)vastustajina ovat Lynx FC (Gibraltar), Norjan mestari Grorud Futsal sekä Skotlannin mestari FC Santos Perth.

kajuk.jpg

- Mahdollisuus oli ainutlaatuinen: halusin saada lisää kovia pelejä. Niitä Sievissä on nyt tarjolla UEFA Futsal Cupin muodossa. En näe, että se olisi keltään pois, Jukka Kytölä valottaa yllättävän lainasiirron motiiveja. - Tarkoitus on kuitenkin olla täysillä mukana punamustassa bandwagonissa, hän huomauttaa.

KaDy:n puheenjohtaja ja manageri Samu "Smaug" Kytölän suunnalta kuuluu myös soraääniä.

Totta kai se korpeaa, jos kaksi tärkeintä kenttäpelaajaa hyppäävät kilpailevan seuran riveihin, ei siitä pääse mihinkään. Ilveksen organisaatioon niitä on meiltä mennyt, ja nyt myös Sieviin. Ei tämä pelkästään iloiselta tunnu.

Toisaalta meillä sopimukset umpeutuivat keväällä. Kesä on aikaa, jolloin tunnustellaan uusia sopimuksia ja pelaajat ovat silloin vapaita agentteja. Ymmärrän poikien poltteen pelata europelejä; Suomen maajoukkueen runkopelaajathan ovat olleet joka suuntaan aktiivisia etsiessään kovia, kansainvälisiä pelejä vyölleen. Suomi-futsalin kehitystähän se kiistämättä palvelee, että parhaat pelaavat parhaiden kanssa kovimpia pelejä. Ja yhteistyötä Suomen liigaseurojen kesken kannatan täysillä, S. Kytölä päättää pohdintansa.

sifu.png

Hosion ja J. Kytölän euro-urakka alkaa tänään keskiviikkona klo 20 (Suomen aikaa) ottelulla lohkoisäntiä vastaan. Veikkaus-TV on ilmoittanut näyttävänsä SiFu:n kaikki kolme euro-ottelua (katsomista varten pelitilillä oltava rahaa).


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat