12.04.2015 RAPORTTI: Ilves tasoitti välieräsarjan rankkarikisan voitolla
19.6.2019 13:19 Uutiset / Jaoston pääsivusto

RAPORTTI: Ilves tasoitti välieräsarjan rankkarikisan voitolla

12.04.2015

Kampuksen Dynamo ei onnistunut nappaamaan kullanarvoista vierasvoittoa Tampereelta, vaan Ilves FS tasoitti välieräsarjan lukemiin 1-1 viemällä ottelun nimiinsä rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Tasaisen taiston loppunumerot kirjataan muotoon rp 2-1 ja 1-1, 1-1 (0-0).

KaDyn ja Ilveksen välinen sunnuntainen välieräsarjan toinen osaottelu oli monella tapaa toisinto lauantain kamppailusta. Kentällä nähtiin erittäin tarkkaa sekä tasaista futsalia ja ottelun molemmat varsinaisella peliajalla tehdyt maalit syntyivät erikoistilannekuvioista. Dynamon maalin ampui Jussi Kaihlajärvi, joka upotti tasoituksen Jukka Kytölän passaamasta vapaapotkusta.

johto-kelhis.jpg

Dynamon päävalmentaja Tero Kelhälän ensikommentit Tampereelta:

- Todella tasainen ottelu, molemmat joukkueet pelasivat hyvin kurinalaisesti, agendalla oli erityisesti välttää virheitä. Tappiosta huolimatta olen tyytyväinen siihen että luotiin maalipaikkoja. Luotiin niitä ensinnäkin enemmän kuin eilisessä kotiottelussa ja toisekseen myös enemmän kuin Ilves tänään. Tämän vuoksi olen luottavainen sarjan seuraavien otteluiden suhteen.

Välierät jatkuvat keskiviikkona 15.4 klo 19:00 KaDyn kotiottelulla Monnarilla. Neljäs osaottelu pelataan puolestaan taas Tampereella lauantaina 18.4 klo 19:00.

Tilastot ja raportti täällä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat