08.04.2015 RAPORTTI: KaDy punnersi väkisin semifinaaleihin
SeuraJulkaistu: 19.06.2019 00.00

08.04.2015

Kampuksen Dynamo kesti Monnarin huutomyrskyssä paineet ja kaatoi ikimuistoiseksi jäävän puolivälieräsarjan ratkaisevassa ottelussa paikallisvastustaja Riemun lukemin 5-3 (1-1). Tällä tuloksella KaDy jatkaa semifinaalehin otteluvoitoin 2-1.

jekku.jpgTasanumeroihin pelatun avausjakson jälkeen ottelu kääntyi Dynamon eduksi toisen jakson alkupuolella, jolloin puna-mustat repäisivät 26 sekunnin välein iskemillään maaleilla loppuun saakka pitäneen etumatkan. Mikko Kytölä ja Jukka Kytölä olivat odotetusti Dynamon selkäranka pelaten suuret minuutit, mutta ratkaisuvoimaa löytyi kovassa paikassa kosolti muualtakin - vaivoista pitkin kautta kärsinyt Jere Keskinen (kuvassa) pääsi näyttämään parastaan ja tehtaili tehot 1+2. "Jekun" ohella keskiviikon suuria KaDy-nimiä olivat kaksi maalia mieheen iskeneet Kimmo Tolvanen sekä Juha Huusko, joka pelasi mahdollisesti elämänsä ottelun.

KaDyn päävalmentaja Tero Kelhälä kiitteli joukkojensa kärsivällistä ja päämäärätietoista esitystä:

- Tämä oli kurinalaisin kolmesta puolivälierästä ja se oli meidän kannalta hyvä asia. Ei prässätty niin ylhäältä kuin aiemmin, prässättiin alempaa. Lähdettiin siitä, ettei meidän maaliin kovin monta takaiskua tulisi. Luovutettiin aiempia derbyjä enemmän pallonhallintaa Riemulle, odotettiin kärsivällisesti saumaa riistää ja iskeä vastaan.

- Antaumuksella puolustettiin, mentiin pallon eteen, peitettiin, blokattiin, liu’uttiin eteen.

- Tahtotaso oli korkein koko kaudella.

Kiihkeät puolivälieräderbyt olivat herättäneet Jyväskylässä ennennäkemättömän kiinnostuksen futsalia kohtaan ja Monnarin lehtereillä ratkaisukamppailua seurasi futsal-liigan kaikkien aikojen ennätysyleisö, 725 katsojaa.

Futsal-liigan välierät alkavat tulevana viikonloppuna. KaDyn vastustajana on vanha tuttu Ilves FS ja ensimmäinen ottelu pelataan lauantaina 11.4. klo 14:00 Monnarilla.