04.04.2015 RAPORTTI: KaDy otti ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan
19.6.2019 13:10 Uutiset / Jaoston pääsivusto

RAPORTTI: KaDy otti ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan

04.04.2015

Kampuksen Dynamo otti ensimmäisen kiinnityksen futsal-liigan välieräpaikkaan lyömällä lauantain alkuiltapäivän ottelussa Monnarilla paikallisvastustajansa Riemun maalein 4–1 (2–1). Dynamon maalit merkkauttivat nimiinsä Miika Hosio (2), Jukka Kytölä sekä Mikko Kytölä. Ottelun jälkimmäisen puoliskon ns. ykkösnyrkissä pelannut Jussi Kaihlajärvi sai tililleen kaksi syöttöpistettä.

Parhaiden derbyperinteiden mukaisesti kamppailu oli ajoittain hyvinkin kuuma ja tuomaripari Niemelä–Naishouler sai käydä alituiseen rauhoittelemassa niin vaihtopenkkejä kuin parketille syntyneitä taistelupareja. Ottelussa jaettiinkin neljä varoitusta sekä peräti kolme ulosajoa, joista yksi osui Dynamon Arash Muridiyazdille.

Myös KaDyn maalille muutaman kuukauden sairaslomansa jälkeen palannut Niila-Ville Laitinen allekirjoitti näkemyksen tavanomaistakin kiihkeämmästä derbystä:

nippe.jpg

– Kyllä oli erittäin kuuma matsi tänään, käsiä käytettiin paljon ja jälkipeliäkin oli aika lailla. Onneksi meillä kesti kasetti tässä paineessa suhteellisen hyvin.

– Maanantaina tulossa varmasti yhtä tuliset paikat, kun kyseessä Riemun kotipeli ja saavat varmasti enemmän omiansa katsomoon. Luotan kyllä että sekin ottelu hoidetaan ja erityisen tärkää olisi päästä silloinkin heti alussa johtoasemaan.

Dynamolla on siis nyt ensimmäinen kiinnitys välieräpaikkaan ja sarjaa yritetään katkaista Monnarilla myöhään maanantai-iltana, jolloin tapahtumaa isännöi Riemu.

Tilastot ja raportti täällä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat