30.03.2015 DERBY DAYS - Dynamo poimi puolivälierien vastustajakseen Riemun
19.6.2019 13:05 Uutiset / Jaoston pääsivusto

DERBY DAYS - Dynamo poimi puolivälierien vastustajakseen Riemun

30.03.2015

kady-logo300px.png

riemu.jpg

Jyväskyläläiselle futsalyleisölle on tarjolla pääsiäisenä todellista mannaa, kun kaupungin liigajoukkueet ratkovat keskenään välieräpaikan kohtaloa. Kampuksen Dynamo sai mahdollisuuden valita puolivälierien vastustajakseen paikalliskilpailija Liikunnan Riemun, eikä KaDyn edustajaksi Palloliiton toimistolle matkustanut manageri Samu Kytölä epäröinyt käyttää ainutlaatuista tilaisuutta:

johto-smaug.jpg- Riemua toivottiin ja Riemu saatiin. Pääsiäisestä huolimatta yritetään nyt mobilisoida Jyväskylässä urheilu- ja opiskelijaväki katsomoihin, näistä matseista on nyt mahdollisuus tehdä vuosikymmenen futsaltapahtuma kaupungissa. Toki yhtä selkeä kakkosvaihtoehtokin meillä olisi ollut olemassa, kun Sievin valinta oli tällä kertaa hankalasti ennakoitavissa.

- Luotan siihen että olemme pelillisesti joka osa-alueella riittävästi Riemua edellä ja tätä myöten jatkoon menemme. Tietysti kovat panokset sekä paikallisvärinä kaikkine mausteineen tuovat ottelupariin omat elementtinsä ja yksittäisen pelin voi kääntää yksi ainoa pomppu tai laukaus, kuten on näissä meidän välisissä derbyissäkin nähty. Hienot tapahtumat joka tapauksessa varmasti tulossa!

KaDy voitti molemmat keskinäiset runkosarjan kamppailut, kuten kävi myös edeltävälläkin kaudella. Sen sijaan syksyn 2013 cup-ottelussa Riemu onnistui kukistamaan Dynamon. Nyt ovat siis edessä järjestyksessään kuudes ja seitsemäs virallinen kamppailu joukkueiden välillä.

Puolivälierien otteluohjema:

KaDy - Riemu la 4.4 klo 14:00

Riemu - KaDy ma 6.4 klo 20:00

KaDy - Riemu ke 8.4 klo 19:00 (tarvittaessa)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat