26.02.2015 Mikko Kytölän pelilupa saapui - KaDy valmiina runkosarjan ratkaisupeleihin
18.6.2019 22:08 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Mikko Kytölän pelilupa saapui - KaDy valmiina runkosarjan ratkaisupeleihin

26.02.2015

komik.jpg

Kampuksen Dynamon leiriin saatiin alkuviikosta kuumeisesti odotettuja uutisia, kun virallinen vahvistus Mikko Kytölän seurasiirrolle ja sitä myöten peliluvalle punamustien riveissä saapui viimein Italiasta Suomeen. Tämän myötä "Komikin" paluu Dynamon pelaavaan kokoonpanoon tullaan siis näkemään ensi viikolla Monnarin kotiyleisön edessä ja vieläpä huippuottelussa KaDyn kilpakumppaneista kaikkein tutuinta, eli Ilves FS:a vastaan.

Futsal-liigan runkosarjan viimeiset neljä ottelukierrosta pelataan maaliskuun aikana ja tilanne taulukon kärjessä on sen kaltainen, että sijoitukset 1-3 jaetaan suurella todennäköisyydellä tällä hetkellä kolmen pisteen sisällä olevien Sievi Futsalin, KaDyn ja Ilves FS:n kesken. Liiga on tauolla tulevan viikonlopun ajan johtuen Espoossa pelattavasta Futsal Cupin lopputurnauksesta, mutta heti seuraavalla viikolla ohjelmassa on kaksi sarjakierrosta. Valmennukselle "Komikin" siirtoruljanssin saaminen päätökseensä oli mieluinen uutinen, sillä KaDylle kahden kamppailun viikko tarjoaa kovan pelillisen haasteen. Keskiviikkona 4.3 klo 19:00 on siis Monnarilla vastassa Ilves ja myös viikon toinen ottelu on kiperämmästä päästä, sillä lauantaina 7.3 matkustetaan GFT:n vieraaksi Espoon Leppävaaraan.

Edellä mainittujen kamppailuiden ohella KaDy kohtaa runkosarjassa vielä Mad Maxin (kotiottelu, la 14.3) sekä Turun Pallokerhon (vierasottelu, la 28.3). Kahden viimeisen sarjakierroksen väliin osuu siis vielä EM-karsintaturnauksesta johtuva maaottelutauko. Puolivälierien ensimmäisten otteluiden runkopäivä on puolestaan pääsiäislauantai 4.4.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat