20.02.2015 ENNAKKO: Sunnuntaina "PeePeen" vieraaksi Tampereelle
18.6.2019 22:06 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Sunnuntaina "PeePeen" vieraaksi Tampereelle

20.02.2015

Futsal-Liiga
PP-70 - KaDy
SU 22.2 klo 18:00
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, D-halli

Futsal-liiga etenee runkosarjansa osalta jo loppusuoralla, sillä viikonloppuna pelataan täyteen sarjakierros 18/22. Sarjataulukossa toisena olevan Kampuksen Dynamon ohjelmassa on sunnuntai-illan vierasottelu Tampereella, jossa Pirkkahallin hulppealla futsalparketilla kohdataan sijalta 10 löytyvä PP-70. Tässä vaiheessa kautta yksittäisten otteluiden panokset alkavat olla jo painavia ja näin on sunnuntainakin. KaDy on edelleen mukana kamppailussa runkosarjan voitosta ja tarvitsee Sievin harha-askelta odotellessaan ehdottomasti puhtaita kolmen pisteen potteja, kun taas kotijoukkueen pitäisi punnertaa itsensä pois karsijan paikalta.

ENNAKKOASETELMAT

KaDy palasi viime lauantaina maaottelutauolta liigakentille kaapimalla Monnarin loisteputkien alla rutiinivoiton PS Villasta. Kolme pistettä nostivat punamustat Ilveksen ohi sarjan toiselle sijalle ja synkeän tappioputken katkeamisen ohella erityisen myönteinen uutinen on ollut miehistön tervehtyminen lähes täyteen leveyteensä. Koko jalkeilla olleelle rosterille olikin tarjolla reippaasti peliaikaa keskiviikkona käydyssä Keski-Suomen piiricupin finaalissa, jonka KaDy vei nimiinsä peittoamalla kahta sarjaporrasta alempana pelaavan Lohikosken Pallokerhon ykskantaan lukemilla 12-0. Päävalmentaja Tero Kelhälällä on nyt käytettävissään olennaisesti monipuolisempi paletti kuin tammikuussa ja "Q" pyörittikin LPK-ottelussa kentällä muutamia kiinnostavia ketjuvariantteja. Tampereellekin ollaan lähtemässä vahvalla miehityksellä, joskin Mikko Kytölän sunnuntainen rooli on vielä toistaiseksi avoinna, sillä peliluvan osalta odotellaan edelleen siirtobyrokratian rattaiden liikahtamista.

Sarjatulokkaan osa on ollut Futsal-liigassa usein kova ja sitä se oli syyskierroksella myös PP-70:lle. Avauskierroksen voittonsa jälkeen länsitamperelaiset jäivät peräti yhdeksässä perättäisessä ottelussaan pisteittä ja aloittivat vuoden 2015 sarjan viimeiseltä sijalta. Kevätkierroksella tahti on ollut jo aivan toinen ja kolmen alkuvuoden kotivoittonsa ansiosta "PeePee" on jättänyt suoran putoajan paikan kauas taakseen. Liigakarsintojen välttäminen ja jopa paikka pudotuspeleissä ovat edelleen hyvävireisen joukkueen saavutettavissa, joten Dynamon on turha odottaa kamppailusta syyskierroksen toisintoa. Marraskuussahan KaDy nitisti PP-70:n Monnarilla helponlaisesti numeroin 8-1.

SEURAA TÄTÄ

jekku.jpgViime kaudella läpilyöntinsä liigatasolle tehnyt Jere Keskinen (kuvassa) on palailemassa voimallisesti kentille muutaman kuukauden mittaisen sairaslomansa jälkeen. Pelihaluja uhkuva "Jekku" otti tauon jälkeen tuntumaa liigavauhtiin jo Villa-ottelussa ja tööttäsi viikolla kaksi maalia LPK:n verkkoon. Nostaako valmennus suoraviivaisen Keskisen sunnuntaina pelaavaan kokoonpanoon heti alusta alkaen?

KaDy vs PP-70 kautta aikain (Futsal-liiga, Futsal Cup):

3 voittoa (maaliero 31-5)

Reaaliaikaista tilanneseurantaa tuttuun tapaan Futsal-liigaseurat ry:n kotisivuilla. Mikäli ottelusta on livestream-lähetys, tiedottelee KaDy asiasta some-kanavillaan.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat