01.02.2015 RAPORTTI: Härkäviikko päättyi kolmanteen tappioon - LeiF voitti KaDyn 4-2
SeuraJulkaistu: 18.06.2019 00.00

01.02.2015

KaDy:n synkkä viikko päättyi Toijalassa kolmanteen perättäiseen tappioon. Tasaisen kärkikastin väännön päätteeksi tulostaululla komeilivat 4-2-lukemat isäntäjoukkue Leijona Futsalin hyväksi. KaDy johti ottelua avausjaksolla pitkään Jussi Kaihlajärven (oik.) ja Maagi Hosion(vas.) taituroimilla maaleilla, mutta kaksi sekuntia ennen taukoa syntynyt hassi johti Leijonan 2-2-tasoitukseen.

maagi.jpgToisella puoliajalla Leijonan serbivahvistukset Stefan Krstić ja Nenad Veljković rakentelivat kaksi maalia saman vaihdon sisään eikä KaDy:n takaa-ajo viimeisten 15 minuutin aikana johtanut tolppia ja läheltä piti -tilanteita parempaan tulokseen. LeiF:ille siis arvokkaat kolme sarjapistettä ja KaDy:lle kolmen perättäisen tappion viikko.

KaDy jatkaa tappioista huolimatta toistaiseksi sarjakärjessä kaksi pistettä Sieviä ja Ilvestä edellä, mutta takaa-ajajilla on molemmilla yksi ottelu rästissä. Näin ollen KaDy voi menettää pitkään hallitsemansa piikkipaikan lähiviikkoina kilpakumppaneilleen.

Liiga jää pariksi viikoksi maaottelutauolle, joka tulee Dynamon pelillisen ja tuloksellisen notkahduksen kannalta sopivaan saumaan. Puna-mustat palaavat tositoimiin lauantaina 14.2., kun monnarille saapuu vieraaksi PS Villa Hyvinkäältä.

Tilastot ja tarkempi raportti Akaan tappiosta sekä Tero Kelhälän mietteitä täällä.