31.01.2015 RAPORTTI: SoVo taisteli voiton Monnarilta
SeuraJulkaistu: 18.06.2019 00.00

31.01.2015

KaDy isännöi lauantai-iltapäivänä todella sinnikästä vierasta, kun Monnarille saapui vähälukuinen mutta sitäkin motivoituneempi SoVo. Dynamo meni jo ensimmäisellä minuutilla johtoon Jukka Kytölänmaalilla, ja punamustat pommittivat Jukka Saaren vartioimaa maalia jatkuvalla syötöllä, mutta niin vain somerolaiset pakottivat isäntänsä kauden ensimmäiseen kotitappioon Futsal Liigassa.

Ottelun hahmo Arber Istrefi iski pallon Dynamon verkkoon viisi kertaa, eikä hienon paluun parketeille tehneen Jussi Kaihlajärven hattutemppu riittänyt pelastamaan isäntiä: pisteet lähtivät Somerolle lukemin 6–8 (2–3).

Kun peliä oli jäljellä vajaa varttitunti, KaDy oli jo 2–5-tappiolla. Kotiyleisö kuuli kaikuja Riemu-derbystä, kun Dynamon ylivoimapeli puri ja lukemat saatiin muutamassa minuutissa tasoihin. SoVo kuitenkin vastasi terävillä vastahyökkäyksillä ja karkasi uudelleen kolmen maalin päähän. Dynamo piti edelleen palloa, mutta uhrautuvasti maalinsa edessä puolustava SoVo-nelikko ja loisto-ottelun pelannut Saari estivät uuden loppukirin.

KaDy jatkaa tappiosta huolimatta edelleen sarjan kärjessä. Sunnuntaina hirviölauma matkustaa Akaaseen Leijona Futsalin vieraaksi.

SoVo-tappion tilastot ja tarkempi raportti löytyvät täältä.