16.12.2014 RAPORTTI: KaDy 10 matsin voittoputkessa - Mad Max kaatui vieraissa 10-5!
SeuraJulkaistu: 18.06.2019 00.00

16.12.2014

maagi.jpgJo kymmenen ottelun mittaiseksi venyneessä voittoputkessa keuliva KaDy haki tiistaina sarjapisteet Valkeakoskelta häntäpäähän juuttuneen Mad Maxin vieraana. Ottelun loppunumeroiksi kirjattiin murskaavat 5-10 (1-4).

Ottelu näytti ratkenneen viimeistään 29. minuutilla, kun Maxien Mikko Långvikinulosajon seurauksena KaDyn Arash Muridiyazd kengitti 6 metrin rankkarista tilanteeksi jo 1-7. Tästä kotijoukkue kuitenkin äityi hirmuiseen takaa-ajoon tehden neljä kavennusmaalia alle neljässä minuutissa.

Shokkihoidosta ja mustasta hetkestä hieman varamiehisenä Pirkanmaalle reissannut Dynamo kuitenkin kokosi rivinsä hienosti, kesti lopun ilman takaiskuja ja kaunisteli numeroita vielä kolmen lisämaalin verran.

Illan tehomiehinä kunnostautuivat ykkösketjun Muridiyazd (2+2), Miika "Maagi" Hosio (4+2) (vas.) sekä Sadeg "Sakko" Akhawan (2+2) (oik.). Kapteeni-valmentaja Jukka Kytölä ja Dynamon parhaana pelaajana palkittu ex-Max Mikko Takala tekivät maalin mieheen.

KaDy:lla on nyt ennätysmäiset 10 perättäistä voittoa 10 liigaottelusta. Nyt on jo varmaa, että KaDy lähtee joulutauolle liigan piikkipaikalta. Liigan syyskierroksen viimeinen kierros pelataan lauantaina, jolloin Jyväskylän monnarille saapuu Turun Pallokerho.

Ottelun tilastot, tarkempi raportti ja Jukka Kytölän mietteitä Valkeakosken illasta täällä.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.