27.11.2014 RAPORTTI: KaDy ryösti Ilves-luolan 2-0 - puhtaalla pelillä sarjakärkeen!
SeuraJulkaistu: 18.06.2019 00.00

27.11.2014

KaDy haki arvokkaat vieraspisteet komealla 0–2 (0–1) -voitolla pahimmalta kilpailijaltaan, suurmenestyjä Ilves FS:ltä. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen Ilvesluolassa pelatussa huippuottelussa ei hyvillä maalipaikoilla juhlittu, vaan molemmat kärkijoukkueet vannoivat tarkan ja virheettömän futsalin nimiin. Huikeassa syysvireessä porskuttava KaDy oli ottelutapahtumissa piirun verran niskan päällä ja sai realisoitua pallonhallinnan 0–1-johtomaaliksi aivan avausjakson lopussa. Maalintekijänä oli Kimmo "Kimble" Tolvanen (kuvassa) onnistuneesta sivurajakuviosta.

Toisella puoliajalla Ilves lisäsi prässiinsä tehoa ja aggressiota halliten niukasti pelinkulkua. KaDy kuitenkin kesti niin Ilves-rynnistyksen kuin nelisen minuuttia kestäneen ylivoimapyörityksen lentävällä maalivahdilla. Viimeisellä minuutilla onnistuneen pallonriiston perään Miika Hosio karkasi tuikkaamaan vapauttavat 0–2-loppulukemat ja KaDy-juhlat olivat valmiit. Yksi ihanan Pirkkahallin illan takuumiehistä oli puhtaan nollan päästettyjen maalien sarakkeessa pitänyt maalivahti Niila-Ville Laitinen.

Voitolla KaDy nousi yksin sarjakärkeen puhtaalla pelillä: 8 ottelua, 8 voittoa. Futsal-Liiga on ensi viikon maaottelutauolla ja KaDy palaa kotikentälleen lauantaina 13.12..

Tilastot ja raportti ottelusta ovat täällä.