15.11.2014 ENNAKKO: Sarjanousijan vieraana
18.6.2019 13:37 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Sarjanousijan vieraana

15.11.2014

Futsal-Liiga

PS VillaKaDy
la 15.11 klo 13.00
Martinhalli, Hyvinkää

Ennakkoasetelmat

Viiden pelin voittoputkella kautensa aloittanut KaDy matkaa tänään Hyvinkäälle, jossa vastassa on sarjanousija PS Villa. Kolmella pisteellään isäntäjoukkue majailee sarjataulukon pohjalla. Viimeisimmässä ottelussaan se otti kuitenkin runsasmaalisen ja tasaisen pelin jälkeen pilkkukisavoiton SoVosta, jolle KaDy puolestaan oli menettää pisteitä kauden ensimmäisessä vierasottelussaan.

PS Villa on jyväskyläläisittäin lähes katsomaton kortti liiga-futsalissa. Ei kuitenkaan täysin, sillä hyvinkääläiset vierailivat viikko sitten Monnarilla, missä KaDyn paikalliskilpailija Riemu otti heistä voiton lukemin 4–1. Lopputuloksesta huolimatta Villa pysyi hyvin energisen Riemun vauhdissa, ja erot tulivat näkyviin lähinnä maalivahtipelissä sekä erikoistilanteissa, joissa hyvinkääläisillä saattaa olla petrattavaa, jos ja kun he haluavat liigassa säilyä.

Dynamo lähtee peliin sarjataulukon toisella sijalla, ensimmäisen paikan kuuluessa maalieron ansiosta Ilvekselle. Punamustien alkukausi on mennyt maalijuhlien merkeissä, ja onnistumisia on tullut erityisesti aloittavaksi ketjuksi vakiintuneelle nelikolle AkhawanHosioKytöläMuridiyazd, mutta myös laajemmalle ringille. Päävalmentaja Kelhäläntaannoinen huoli puolustuspelin tarkkuudesta osoittautui isänpäivän Leijona-kotipelissä perustelluksi, kun vastustajakin iski urakalla maaleja.

Kotipelissään Villa oletettavastikin panee parastaan, eikä KaDy-hirviöllä ole varaa aliarvioida sarjataulukon toisesta päästä ponnistavaa vastustajaansa. On kuitenkin turvallista sanoa, että iltapäivän ottelussa ennakkosuosikin viitta on vierasjoukkueella

Seuraa tätä

Jussi Kaihlajärvi on jälleen irti. ”Kaihlokselle” nousi punainen kortti kotipelissä Tervareita vastaan, joten vauhtihirviö joutui seuraamaan kaksi peliä sivusta. Nähdäänkö KaDyn fysiikkavalmennuksestakin vastaavalta Kaihlokselta tänään sisuuntunutta peliä, vai palaako hän tositoimiin vasta viikon päästä Monnarilla?

Entä millainen on KaDyn reissuvire? Edellisessä vieraspelissä Dynamo joutui vääntämään voiton tappioasemasta. Nähtäväksi jää, onnistuuko sarjanousija häiritsemään vankan liigakokemuksen tuomaa taitoa ja rutiinia pitää peli hallinnassa.

Liveseurantaa ottelusta pyritään järjestämään KaDyn Twitter-tilille.

Nordic Futsal Cup

PS Villa, Hyvinkää ja Martinhalli isännöivät 4.–7. joulukuuta Nordic Futsal Cup -turnausta. Neljän pohjoismaan turnauksen otteluita pelataan Hyvinkäällä torstaina ja sunnuntaina, perjantaina pelataan Tampereen Pirkkahallissa. Suomen maajoukkueen eli ”Saliharrien” paidoissa on jo totuttu näkemään myös dynamolaisittain tuttuja otteita, niin varmasti myös nytkin.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat