16.10.2014 ENNAKKO: KaDy hamuaa lauantaina revanssia Tervareista
18.6.2019 13:25 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: KaDy hamuaa lauantaina revanssia Tervareista

16.10.2014

Futsal-Liiga
KaDy - Tervarit
LA 18.10 klo 14.00
Monnari, JKL
Liput: 7/4 €; kausikortit: 50/30 €

kdilogo.jpeg vs. tervaritlogo.jpg

Keskiviikkona onnistuneen Riemun kaadon jälkeen Dynamo-leirissä ei pahemmin ehditä lepäilemään sillä viikonloppuna on edessä tuplapelit. Sarjakärki KaDy kohtaa lauantaina kotonaan Monnarilla sarjakakkosen Tervarit Oulusta. Sunnuntaina Dynamo matkustaa pistejahtiin Somerolle SoVo Futsalin vieraaksi.

Lauantaisesta ottelusta on tulossa varmasti kiihkeä sillä KaDy-hirviö janoaa nyt kostoa. Tervarit pudotti Dynamon mestaruuteen matkalla olleen junan raiteiltaan viime vuoden puolivälierissä, jotka päättyivät tasaisten pelien jälkeen oululaisille otteluvoitoin 2-1. Tervareiden juna puolestaan puksutti aina finaaliotteluihin saakka, joissa Ilves oli kuitenkin parempi vieden mestaruuden nimiinsä.

Dynamo ei anna hevillä pisteitä oululaisten mukaan vaan lähtee selkeästi taistelemaan voitosta myöskin kovassa iskussa olevaa vierasjoukkuetta vastaan.

Ennakkoasetelmat

Kummatkin joukkueet ovat saalistaneet kauden kahdesta ensimmäisestä pelistään voitot. Kummatkin ovat myös kohdanneet kertaalleen sarjan kovimmaksi ennakkosuosikiksi veikatun Sievi Futsalin ja peitonneet kesän jäljiltä vielä hieman yskivän sieviläispoppoon. KaDy kampesi Sievin parkettiin lukemin 6-3 kun taas Tervarit voitti "pohjoisen derbyssä" sieviläiset torstaina kotonaan lukemin 5-3.

Tervareiden nuorelta joukkueelta palautuminen käy vikkelästi mutta painaako torstain peli ja pitkä vierasmatka Jyväskylään lauantaina vielä jaloissa? KaDylla on puolellaan yhden päivän etumatka palautumisen osalta sekä siitä harvinainen tilanne, että sairaslista on pitkästä aikaa täysin tyhjä. Poikkeuksen tekee Arash Muridiyazd, jonka etureisi oireili keskiviikkona mutta miehen pitäisi olla iskussa launtaina.

Viime vuoden viidestä pelistä KaDy ei onnistunut voittamaan Tervareita kuin kerran. Kesäsarjassa kuitenkin jo ajoissa harjoituskauteen lähtenyt kadylauma vei kummatkin ottelut nimiinsä. Kesäsarja on kuitenkin aina kesäsarjaa eikä niille peleille kumpikaan joukkue laittane enää pahemmin painoarvoa.

Tulossa on siis aivan varmasti tasainen ja erittäin kova vääntö, jossa saatetaan jo hakea henkisellä puolella asetelmia kevättä ajatellen.

Seuraa tätä:

Dynamon puolelta tämän hetken kuumin pelaaja on ehdottomasti Miika Hosio. Mies paukutti jo kahdessa aiemmassa pelissä yhteensä messevät tehot 3+4. Riemu-pelissä syntyi keskiviikkona liekehtivät 2+2. Pohjoisen taikuri on myös viettänyt elämästään paljon aikaa Oulussa, joten se tuonee ekstra-latausta entisestään miehen pelivireeseen.

kady-riemu-2014_3-800px.jpg

Kauden alussa KaDy-hirviön syömähampaina ovat toimineet kapteeni Jukka Kytölä (2+2) (vas.), Arash Muridiyazd (3+2) sekä Hosio.

Tervareiden johtava pelaaja on maajoukkueessakin taitojaan väläytellyt Ari Makowski. Kapteeni avasi maalitilinsä Sieviä vastaan torstaina ja tuuttasi saman tien kaksi rysää. Vierasjoukkueen maalinsuulla luutii juuri tällä viikolla maajoukkueen mukana Makedonian turnaukseen valittu Juha-Matti Savolainen. Mielenkiintoiseksi tilanteen tekee myös se, että yllä mainittu tehokolmikko sekä Savolainen olivat viime viikonloppun maajoukkueleirillä yhdessä. Lieneekö kummassakin leirissä nyt skautattu tarkkaan vastapuolen tekemiset?

KaDyn maalinsuulle puolestaan palaa yhden ottelun huilannut Niila-Ville Laitinen, jolle viime vuotinen jatkopelien tappio oululaisille otti koville ja nyt mies varmasti uhkuu näyttöhaluja ja halunnee testauttaa lempinimensä ”Monnarin elävä seinä” juuri tässä ottelussa.

KaDy tekee hyvää

Osa ottelutapahtuman lipputuloista sekä fanituotemyynnistä lahjoitetaan Roosa nauha -säätiölle. Ottelussa on myös mahdollista ostaa KaDyn vanhoja vieraspelipaitoja, joiden tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Roosa nauha -säätiölle. Paitoja myydään hintaan 30 €/kpl.

Ottelutapahtumassa on myös myynnissä ja ensimmäistä kertaa konkreettisesti nähtävissä paljon ennakkohypetystä osakseen saanut opettajaopiskelijoiden tyttökalenteri Openteri2015. Kalenterin voi hankkia omakseen 13 eurolla ja jokaisesta myydystä kalenterista lahjoitetaan 5 euroa Roosa nauha -säätiölle.

Kohtaamiset kaudella 2013-14:

Futsal-Liiga 9.11.2013 Tervarit – KaDy 1–0 (0-0)
Futsal-Liiga 9.2.2014 KaDy – Tervarit 4–5 rp. (4–4, 3-3, 2-1)

Puolivälierä 29.03.2014 KaDy – Tervarit 6-5 rp. (5-5, 4-4, 0-1)
Puolivälierä 30.03.2014 Tervarit – KaDy 2-1 rp. (1-1, 1-1, 0-1)
Puolivälierä 01.04.2014 KaDy – Tervarit 1-2 (1-2)

KaDy:n saldo: 6 voittoa (joista 1 voittomaalikilpailussa), 1 tasapeli, 8 tappiota (joista 2 voittomaalikilpailussa)

Maaliero: 57–49


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat