08.10.2014 Sarja-avaus tänään - esittelyssä uusi KaDy-kapteenisto
18.6.2019 13:20 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Sarja-avaus tänään - esittelyssä uusi KaDy-kapteenisto

08.10.2014

Tänä syksynä KaDy:n liigajoukkueen kippari valittiin pelaajien kesken suljetulla äänestyksellä. Demokraattinen valinta johti seuraavaan lopputulemaan - esittelyssä Dynamon hieno kapteenikolmikko vuosimallia 2014-15:

kajuk.jpg

KaDy:n uusi kapteeni on paluumuuttaja Jukka "Kajuk" Kytölä (#6). Vaikkei Jukka ole aiemmin ollut joukkueen varsinainen kapteeni, on hän isoveljensä Mikon pitkällä kapteenikaudella (2008-13) kantanut usein nauhaa Mikon sitkeiden loukkaantumisten aikana. Johtajuutta ja muita kapteenin avainominaisuuksia "Kajukilla" on runsaasti; hän toimii aiemmin uutisoidusti tämän kauden myös joukkueen valmentajana. Kytölälle alkava kausi on yhdeksäs Dynamossa. Ave, Capitaneus Cajuc!

Kapteenistossa jatkaa myös viimevuotinen kippari kimble.jpgKimmo "Kimble" Tolvanen (#7), joka tunnetaan monipuolisena, puolustustaitoisena yleispelaajana. "Kimblen" läsnäololla ja kokemuksella on parketeilla peliä rauhoittava ja järkevöittävä vaikutus, mutta hän ei kaihda fyysisiä kaksinkamppailujakaan. Tolvanen aloittaa nyt viidettä kauttaan KaDy:ssa.

nippe.jpgKolmantena kapteenina on jo edelliskaudella useissa otteluissa nauhan käsivarteensa sovittanut Niila-Ville "Nipsu" Laitinen (#1), joka on torjunta- ja pelinohjaustaitojensa ohella "yllättävän hyvä" jalalla. Laitinen on ikäisekseen jo kokenut ja erittäin kypsä maalivahti, joka koko Suomen futsalkansan iloksi erikoistui futsaliin jo nuorella iällä. Laitiselle alkava kausi on Dynamo-paidassa jo seitsemäs.

Kaikki kolme kapteenia ovat terveenä, pelikunnossa ja täynnä voitontahtoa jo tänään keskiviikkona, jolloin monnarille saapuu kivenkovaan sarja-avaukseen Futsal-Liigan kenties kovin nippu Sievin suunnalta. Nähdään siellä!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat