06.10.2014 PELAAJISTO: Maajoukkueduo ja maalivahtiduo suuressa roolissa
18.6.2019 13:17 Uutiset / Jaoston pääsivusto

PELAAJISTO: Maajoukkueduo ja maalivahtiduo suuressa roolissa

06.10.2014

Futsal-Liiga pyörähti käyntiin neljän ottelun rintamalla viikonloppuna ja KaDy:n kotiavaus on aivan ovella. Pelaajarunko alkavaa kautta 2014-15 varten on luonnollisesti viimeisiä hienosäätöjä ja parin pelaajasopimuksen yksityiskohtia vaille valmis.

KaDyfutsal.net nostaa nyt keskiviikon jännärin alla esille neljä pitkän linjan kadylaista, joiden jatko seurassa on menestyshaaveiden ja hyvän futsal-viihteen kannalta elintärkeää.

maagi2.jpg

Miika "Maagi" Hosio, 25, liittyi puna-mustiin marraskuussa 2011 hieman kesken kauden. Maaliahne "Maagi" oli keskeinen tekijä Dynamon kahdella huippukaudella saavutetuissa hopea- ja pronssimitaleissa. Mies on kuulunut kolmen KaDy-vuotensa ajan Suomen maajoukkueen vakiokalustoon. Vuoden jatkosopimus takaa roppakaupalla tärkeitä osumia Dynamon tehtyjen maalien sarakkeeseen sekä takuuviihdettä monnarin kotiyleisölle.

Arash Muridiyazd, 27, tuli mukaan kesällä 2009arra.jpgKaDy:n valmistautuessa ensimmäiseen liigakauteensa. "Aragornin" ensimmäinen liigakausi meni osittain muun joukkueen lailla vielä oppirahoja maksellessa, kun taas KaDy:n toisen liigakauden nuorukainen katseli sairastuvalta ja toimitsijapöydän takaa käsin. Viimeiset kolme kautta ovat olleet monipuoliselle Muridiyazdille todellista läpimurron aikaa ja hän on ansaitusti noussut maajoukkueen rinkiin.

nippe.jpgNiila-Ville Laitinen, 25, on nuoresta iästään huolimatta palvellut Dynamon väreissä jo kuusi vuotta ollen parin muun nykypelaajan ohella pitkäaikaisimpia luottomiehiämme. "Nielsen" eli "Monnarin Elävä Seinä" on ollut koko KaDy:n liigauran joukkueen tärkeimpiä lenkkejä. Tänäkin vuonna hän on paljon vartijana ja lienee lähtökohtaisesti yhä ykkösvalinta luukulle Dynamon startatessa uuteen mitalijahtiin. Jokohan kunnolla maajoukkueeseen?

Henri Hytönen, 25, liittyi joukkueeseen enriqo.jpgkeväällä 2012 yhteistyöseura US Skädämin sekä opiskelijoiden EM-kisoihin valmistautuneen KaDy:n Students-jaoston kautta. Dynamon onneksi "Enrico" on jäänyt sille tielleen ja aloittaa nyt kolmannen kautensa KaDy-veräjänvartijana. Hyviä, aktiivisesti ja tavoitteellisesti harjoittelevia ja nopeasti kehittyviä futsaliin erikoistuvia maalivahteja ei kasva joka oksalla, joten "Enrico" on tuiki tärkeä palanen tämänkin kauden KaDy-palapelissä.

Ave Maagi, Ara, Nielsen & Enrico!

24.01.2015

   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat