04.10.2014 Dynamolle tukku pelaajasopimuksia
18.6.2019 13:13 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Dynamolle tukku pelaajasopimuksia

04.10.2014

markus.jpgKampuksen Dynamo on tehnyt sopimuksia niin muutaman jatkavan runkopelaajan kuin uusien kasvojenkin kanssa alkusyksystä ja loppukesästä. Tuorein sopimuspahvi on allekirjoitettu uuden tulokkaan Markus Rautiaisenkanssa. Petäjävedeltä kotoisin oleva Rautiainen pelasi vielä viime kaudella Kakkosta Lohikosken Pallokerhon paidassa mutta valmentaja Kelhälänmaanittelut saivat miehen vaihtamaan isompiin ympyröihin.

- Kelhälän Tero kysäisi mukaan ensimmäiseen kesäsarjan turnaukseen. Tuon jälkeen tuli oltua muutamat harjoitukset mukana ja sille tielle sitten jäätiin. Hyvältä on treenaaminen kyllä maistunut, eniten on uusia asioita tullut puolustupelaamisen ja lajin taktisten hienouksien puolelta, 22-vuotias PetPetin kasvatti kertoi.

Kauden alla kuudessa harjoituspelissä ehti syntyä tehot 2+1.

Kakkosessa mies ehti puolestaan takoa kahden edellisen kauden aikana kovat tehot 36+18, joten maalin edessä mieheltä odotetaan vaarallisuutta tulevan kauden liigaparketeillakin. Rautianen on myös pelannut pari viimeistä kautta jalkalloa Keski-Suomen piirin Kolmosessa Blue Eyes Teamin riveissä.

Pelaajakortti: Markus Rautiainen

juho2.jpgToinen uusi tulokas Dynamon liiga-ringissä on Juho Rinne, joka viime kaudella pelasi Ykköstä Loimaan Palloseuran riveissä. Viime talvena Jyväskylään muutettuaan mies iski maaleja Kakkosessa KaDyn kolmosjoukkueen paidassa mutta mieli teki isompiin ympyröihin.

- Muutin Loimaalta Jyväskylään helmikuussa 2014 ja kausi ykkösdivarissa jäi osaltani kesken. Halusin päästä joukkueeseen, missä on edellytykset kehittyä futsalpelaajana ja missä asiat tehdään ammattimaisesti, Rinne kertoi.

Harjoitusotteluissa on kuparinenkin jo rikottu ja Rinteen tavoitteet tulevalle kaudelle ovat selvät.

- Pre-season on laajuudellaan jopa yllättänyt positiivisesti. Harvoin olen pelannut joukkueessa, missä tavoitteellinen harjoittelu alkaa hyvissä ajoin ennen varsinaista kauden alkua. Henkilökohtaisena tavoitteena on kehittyä, päästä kokoonpanoon ja saada minuutteja. Ennemmin tai myöhemmin tällä kaudella, Vierumäeltä liikunnanohjaajaksi muutama vuosi sitten valmistunut mies lupaili.

Pelaajakortti: Juho Rinne

Uusvanhoja jatkajia tukku

KaDy on myös solminut useita ensi kauden kattavia sopimuksia vanhojen runkopelaajien kanssa. Näistä mainittakoon muun muassa pohjevaivansa selättänyt Kimmo Tolvanen sekä KaDyn fysiikkavalmennuksestakin viime kauden tapaan vastaava Jussi Kaihlajärvi. Tolvanen iski viime liigakaudella tehot 5+1 kolmessatoista pelaamassaan runkosarjan ottelussa. Kaihlajärvi puolestaan kunnostautui syöttelijänä, sillä tehot olivat 6+13 runkosarjassa ja jatkopeleissä mies iski kolme maalia.

Dynamossa jatkajien joukkoon ovat myös liittyneet neljättä kauttaan liigajoukkueen mukana aloittava 22-vuotias Sadeg Akhawan sekä entistä isompaa roolia joukkueessa tällä kaudella hakeva 21-vuotias Jere Keskinen. Viime kaudella Keskinen teki läpimurtonsa ykkösjoukkueeseen paukuttamalla 20:ssa runkosarjan pelissä erittäin kovat tehot 12+10.

Pelaajakortti: Kimmo Tolvanen

Pelaajakortti: Jussi Kaihlajärvi

Pelaajakortti: Sadeg Akhawan

Pelaajakortti: Jere Keskinen

Lisää muikeita sopimusuutisia on tiedossa lähipäivinä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat