02.08.2014 Kesäsarja jatkuu lauantaina Tampereella - KaDy kohtaa kevään SM-finalistit
18.6.2019 12:58 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kesäsarja jatkuu lauantaina Tampereella - KaDy kohtaa kevään SM-finalistit

02.08.2014

Dynamo matkaa lauantaiaamuna kohti Tampereen messu- ja urheilukeskusta, jossa jatkuu futsal-liigaseurojen kesäsarja neljän huippuottelun verran. KaDy kohtaa turnauksessa klo 12.00 isäntäjoukkueen, hallitsevan Suomen-mestarin Ilveksen sekä klo 15.45 keväällä upeasti hopealle kurottaneet Oulun Tervarit. Paljoa kovempaan puntariin eivät jyväskyläläiset voisi tässä vaiheessa kesää kotimaan sisällä päästä. Turnauksen neljäs joukkue on kevään Cup-mestari GFT, kun taas akaalainen Leijona Futsal on sarjan viidestä osallistujasta vuorollaan huilimassa.

Heinäkuun avausturnaus Toijalassa jäi KaDy:n osalta hieman torsoksi johtuen pelaajiston pakollisista kesä- ja työmenoista. Ottelusiirtojen sijaan KaDy päätti kääntää asetelman edukseen ja testata kokeiluluontoisia kokoonpanoja. Erittäin suppea ja tryout-henkinen KaDy tekikin Toijalan matseissa voitavansa ja toi kotiintuomisiksi paitsi arvokasta kokemusta uusille kokelaille myös kolme pistettä tarjolla olleista kuudesta. Isäntäjoukkue Leijona Futsal (ex-KylVe) oli varamiehistä KaDy:a vahvempi luvuin 7–1; lukemat repesivät vasta lopun ylivoimapelissä Dynamon yritettyä kuroa peliä tasoihin reikäpaidalla ja LeiF:in nakuteltua lisäosumia tyhjään maaliin. Sen sijaan jälkimmäisessä ottelussa KaDy selätti Panu Autiolla ja Antti Teittisellätähditetyn GFT:n maalein 3–2. Tämän makean keskikesän voiton pääarkkitehtinä hääri tehot 2+1 kengittänyt nuori Markus Rautiainen, joka vielä viime kaudella edusti Tero Kelhälän LPK:ta.

Kajuk_tykittaa

Nyt Dynamolle on kesän mittaan kertynyt jo runsaammin yhteisiä treeniminuutteja monitoimitalon parketilla ja Palokan halleissa. Lauantai-iltapäivänä Tampereella pelattaviin matseihin matkaakin jo huomattavasti tutumman näköinen KaDy-tiimi. Muutama Toijalasta poissa ollut runkopelaaja on nyt terveenä ja matkassa; lisäksi vuoden tauon jälkeen KaDy-paidan päälleen pukee Italiasta ammattilaiskokemusta hankkinut Jukka ”Kajuk” Kytölä (kuvassa oranssissa KaDy-paidassa). Viikolla uuden pelaajasopimuksen Italiaan solmineen isoveli Mikko Kytölän pelaaminen tänä viikonloppuna on avoinna.

– Näemme Tampereella todennäköisesti niin uusia ja vanhoja KaDy-pelaajia kuin maailmalle lähteneitä futsalammattilaisiamme. Suunnitelmallista ja ohjattua kesäharjoittelua on nyt takana viisi viikkoa, joten eiköhän KaDy:n pelillinen ilmekin ole erilainen kuin edellisessä kesäsarjaturneessa, toteaa valmennuksen ja joukkueenjohdon taustoissa edelleen vahvasti vaikuttava Kerkko Huhtanen otteluiden alla.

– Kesäharjoitteluun sitoutuvilla pelaajilla on nyt mahdollisuus kilpailla myös verrattain lyhyen liigakauden ulkopuolella. Tryoutin merkitys on myös tärkeä: meille tarjoutuu tilaisuuksia testata ja koulia uusia pelaajia liigaotteluihin, Huhtanen jatkaa.

Lauantain 2.8. aikataulu on seuraavanlainen:

12.00 Ilves – KaDy

13.45 Tervarit – GFT

15.45 Tervarit – KaDy

17.30 Ilves – GFT

Kadyfutsal.net raportoi Dynamon otteluiden kulusta jossain vaiheessa lauantain aikana.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat