04.07.2014 TURNAUS: KaDy järjestää minifutsalturnauksen elokuussa
18.6.2019 12:55 Uutiset / Jaoston pääsivusto

TURNAUS: KaDy järjestää minifutsalturnauksen elokuussa

04.07.2014

ylpalkki..2.jpg

Kampuksen Dynamo järjestää ensimmäistä kertaa Keski-Suomessa minifutsalturnauksen, joka kantaa nimeä Jyväskylän Minifutsal. Seuraavassa infopaketti siitä, mitä on luvassa.

MITÄ?

Minifutsalin pelimuoto on 3 vs. 3 ilman maalivahteja ja peliaika 1 x 12 min. juoksevaa aikaa. Kentän koko on noin 20 x 15 metriä, maaleina kaadetut salibandymaalit ja pallona futsalpallo. Juniorisarjoissa reunoina käytetään salibandykaukaloita, aikuisten sarjassa on pelkät sivu- ja päätyrajat. Suositeltava joukkueen koko on 4–6 pelaajaa.

MISSÄ JA MILLOIN?

Palokan koulukeskuksessa (os. Koivutie 5, 40270 Palokka) sunnuntaina 10.8.2014 klo 10–18. Huom! Sään salliessa juniorisarjojen ottelut on mahdollista järjestää koulukeskuksen pihalla olevassa hiekkatekonurmikaukalossa, jossa futsal-/sisäpelikengillä voi pelata varsin hyvin.

KENELLE? MITÄ SARJOJA ON?

Turnaukseen voi osallistua kuka tahansa, ei tarvitse olla lisenssiä. Juniorisarjoja järjestetään kysynnän mukaan, esimerkiksi 8–10-vuotiaille sekä 11–13-vuotiaille. Aikuisille järjestetään yksi avoin sarja. Lähtökohtaisesti sarjat toteutetaan sekasarjoina, mutta tarvittaessa tytöille/naisille ja pojille/miehille voidaan järjestää omat sarjat.

SÄÄNNÖT

Turnauksessa noudatetaan Tampereen piirissä käytössä olleita minifutsalin sääntöjä (linkki), kuitenkin seuraavin poikkeuksin:

– ”Kotijoukkueen tehtävät” -kappaleeseen kootuista asioista vastaa turnauksen järjestäjä.

– Yli 10-vuotiaiden juniorisarjoissa sekä aikuisten sarjassa rangaistuspotku potkaistaan oman maalialueen rajalta.

Aikuisten sarjassa:

– ei käytetä salibandylaitoja, vaan pelkkiä sivu- ja päätyrajoja.

– ovat käytössä keltaiset ja punaiset kortit. Jos pelaaja saa punaisen kortin, hän ei saa enää palata kentälle samassa ottelussa, mutta toinen pelaaja saa tulla hänen tilalleen.

Juniorisarjoissa noudatetaan "Kaikki pelaa" -sääntöjä. Eri sarjojen turnausformaateista päätetään sitten, kun tiedetään kuhunkin sarjaan osallistuvien joukkueiden määrä.

Turnauksessa mahdollisesti eteen tulevien kilpailu- ja kurinpito-ongelmien ratkaisusta vastaa turnauksen järjestämän nimeämä jury, joka koostuu järjestävän seuran, erotuomareiden sekä osallistuvien seurojen edustajista.

PALJONKO MAKSAA?

60 €/joukkue. Samasta seurasta voidaan ottaa turnaukseen useampia joukkueita mahdollisuuksien mukaan.

MITÄ SILLÄ SAA?

Vähintään kolme ottelua. Aikuisten sarjan voittajalle pokaali. Turnaustuote. Yllätyspalkintoja. Haastekisoja. Liikunnan iloa. Mahtavan turnausfiiliksen.

Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta eikä ruokailuita.

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN

jukkapokaali.jpg

Ilmoita joukkueesi viimeistään 31.7.turnauspäällikkö Jukka Kytölälle osoitteeseen jukka.j.kytola(ät)student.jyu.fi, puh. 050 491 8870. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä joukkueesi nimi/ nimet, yhteyshenkilön tiedot sekä sarja (junioreissa ikäluokka), johon joukkue haluaa osallistua. Toimi nopeasti, sillä turnaukseen otetaan vain rajallinen määrä joukkueita.

Tervetuloa pelaamaan ja pitämään hauskaa!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat