24.06.2014 Tero Kelhälä KaDy:n tulevan kauden päävalmentajaksi
18.6.2019 12:52 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Tero Kelhälä KaDy:n tulevan kauden päävalmentajaksi

24.06.2014

Kampuksen Dynamon penkin takana nähdään tulevalla kaudella uusvanha valmentajavelho, kun Tero "Quelle'his" Kelhälä palaa kahden vuoden tauon jälkeen joukkueen päävalmentajaksi. Edellinen Kelhälän päävalmentajakausi alkoi KaDy:n nousulla futsal-liigaan ja huipentui lopulta kaksiin peräkkäisin liigafinaaleihin, joten myös tulevan kauden voidaan hyvällä syyllä odottaa olevan punamustille menestyksekäs. Päävalmentaja Kelhälä kommentoi paluutaan Dynamoon seuraavasti:

- Ilmeisesti johtokunnalle oli jäänyt hyvä kuva aikaisemmasta nelivuotisesta yhteistyöstä, kun halusivat minut jatkamaan ensi kauden päävalmentajana. Olen kahden vuoden hiljaiselon aikana suorittanut leipätyöni ohessa opintoja. Opinnoistani on käytännössä jäljellä enää pro gradu -tutkielma. Tauko liigavalmentamisesta teki minulle hyvää. Välillä pitää ottaa etäisyyttä lajiin nähdäkseen lähemmälle. Viimeisen kahden vuoden aikana KaDy, kuten koko Futsal-liigakin, on mennyt pelillisesti kovasti eteenpäin. Georg on tehnyt laadukasta työtä joukkueen valmennuksessa. Uskon tiimityön voimaan joukkueen valmentamisessa. Mielestäni saamme kasaan osaavan valmennustiimiin, jossa jokaisen vahvuudet täydentävät toinen toisiaan. Keski-Suomesta löytyy useita taitavia futsal-pelaajia, joten olen luottavainen myös sen suhteen, että saamme luotua enemmän tervettä kilpailua pelipaikoista.

- Kelhälän valinnalla päävalmentajaksi varmistetaan KaDy:n futsal-liigajoukkueen harjoittelun säilyminen suunnitelmallisena ja tavoitteellisena myös tulevalla kaudella. Toisaalta "Qelhiksellä" on edellytykset lisätä liigajoukkueen kilpailullisuutta ja vahvistaa seuran futsaltoiminnan jatkuvuutta tuomalla tuntemiaan nuoria futsal-lupauksia mukaan KaDy:n harjoitteluvahvuuteen, toteaa puolestaan päävalmentajan paikalta sivuun astuva Kerkko "Georg" Huhtanen, joka jatkanee KaDy:n liigajoukkueen valmennus- ja taustaryhmässä samalla, kun hakee muita liikunta-alan työtehtäviä.

Siispä kiitokset Georgille jo viime kausien mittavasta panoksesta ja tervetuloa takaisin, Qelhis! Tästä on hyvä jatkaa kohti syksyä ja toivon mukaan kaikkien aikojen keskisuomalaista futsal-kautta...


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat