08.03.2014 RAPORTTI: Ilves vahvempi jatkoajalla
17.6.2019 18:40 Uutiset / Jaoston pääsivusto

RAPORTTI: Ilves vahvempi jatkoajalla

08.03.2014

Ilves haki Monnarilta jatkoaikavoiton Juhana Jyrkiäisen maalilla. Loppulukemat kirjattiin vieraiden hyväksi 4–5 ja. (4–4) (1–3).

KaDy osoitti taistelutahtoa nousemalla 0–3-ahdingosta Ilveksen rinnalle ja ohi, mutta rutinoitunut mestari tasoitti nopeasti ja jauhoi jatkoajalla ratkaisevan reikäpaitamaalin vain 35 sekuntia ennen loppua. KaDy saa huonon alun jälkeen – Ilves iski kolme maalia kymmenessä minuutissa – olla tyytyväinen pisteeseen, mutta enemmänkin olisi ollut otettavissa pienten marginaalien ottelussa.

KaDyn tehomiehinä toimivat huikeita yksilösuorituksia väläytellyt Miika Hosio (1+2) ja kahdesti osunut Arash Muridiyazd. Myös Juho Mäkiniemi pääsi maalin makuun. Ilveksen paidassa Monnarille palannut ex-KaDy Tomi Lahtinen jäi maaleitta, mutta syötti vieraiden avausosuman.

Jatkoajat eivät näytä olevan KaDylle suosiollisia, sillä joukkue on hävinnyt kaikki neljä jatkoajalle edennyttä kotiotteluaan (Sievi, Tervarit, Sievi ja Ilves). Toisaalta kotona ei olla hävitty kertaakaan varsinaisella peliajalla.

Lue yksityiskohtaisempi raportti ja tilastot täältä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat