17.02.2014 Lähikuvassa Jere Keskinen: "Tavoitteet korkealla!"
17.6.2019 18:26 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Lähikuvassa Jere Keskinen: "Tavoitteet korkealla!"

17.02.2014

Kauden 2013–14 KaDyssa on ollut jaettavana paljon uutta vastuuta, ja sitä on myös astuttu vuorollaan kiitettävästi kantamaan. Viime viikkoina esiin on noussut erityisesti joukkueen kuopus, 20-vuotias Jere Keskinen. Kahden edelliskauden mittaan "Jekku" sai tililleen 17 liigaottelua tehoilla 3+2 ja ehti väläyttää ratkaisupotentiaaliaan etenkin syksyn 2012 voitokkaassa Supercupin ottelussa, jossa hän takoi kolme maalia Ilveksen pussiin. Kaudesta 2013–14 näyttäisi nyt muodostuvan "Jeglertzille" lopullinen läpimurto liigatasolle. Valmennus on myöntänyt peliminuutteja heti ensimmäisistä kierroksista pitäen ja varsinaisessa lentokelissä Keskinen on edennyt alkavan vuoden puolella, sillä viidessä tammi-helmikuun aikana pelaamassaan ottelussa hän on iskenyt tehoja tilastoihin numeroiden 7+4 verran.

Kadyfutsal.net otti punamustien alkuvuoden otsikkopelaajan hyvällä syyllä pieneen haastatteluun.

- Tällä kaudella olet saanut vastuuta ja peliaikaa alusta lähtien varsin mukavasti, ja vuodenvaihteen jälkeen on sitten tullut melko hurjat tehotkin. Mikä moisen kehityksen takana?

- Uskon että kehityksen takana ovat juuri vastuu ja peliaika. Paljon on myös omalla ajalla fysiikkaa treenattu ja pallon kanssa leikitty! jekku2.jpg

- Pelaat nyt kolmatta kauttasi KaDyssa, kuinka tulit joukkueeseen aikanaan liittyneeksi?

- Taitaa olla jo neljäs kausi menossa, mutta ensimmäinen meni tosi paljon sairastellessa, ja pelasin vain KaDy II:n mukana. Kytölän Mikkokyseli aikoinaan pelaamaan ensimmäisen FC Vaajakosken kauden aikana vuonna 2009, mutta futiskauden lopussa tullut pitkä loukkaantuminen esti pelaamisen KaDyssa kaudella 2009–2010. Seuraavana syksynä sitten tulin jengiin innolla mukaan.

- Mitkä ovat mielestäsi erityiset vahvuutesi pelaajana, entä missä eniten kehitettävää?

- Vahvuuksinani pidän fysiikkaa sekä henkilökohtaista pallon käsittelyä, taktisella puolella on varmasti eniten kehitettävää.

- Jyväskylässä palloiluyleisö tuntee sinut kaiketi parhaiten siitä, että pelasit jo 15–16-vuotiaana jalkapallossa kakkosdivaria FC Vaajakoskenpermanenttikokoonpanossa. Onko tällä hetkellä päälajisi jalkapallo vai futsal, vai panostatko lajeihin yhtäläisesti?

- Sieltähän ne varmaan muistavat ja junnuvuosilta JJK:sta. Kyllä tässä satsataan nykyään 100% futsaliin, enkä pariin vuoteen oikeastaan ole enää futista pelannutkaan. Voi olla etten ensi kesänäkään pelaa, vaan keskityn futsaliin.

- Minkälaisia tavoitteita sinulla on futsalin suhteen?

- Kyllä tavoitteet ovat korkealla, eli tulevaisuudessa olisi mukava päästä kokeilemaan rahkeita maajoukkueessa ja mikseipä joskus vielä mennä ulkomaillekin pelaamaan, kyllä tämä sen verran hieno laji on!

- Mikä on KaDyn harjoittelussa mieluisaa ja minkälainen valmentaja "Georg" Huhtanen on?

- Laatu ja määrä ovat mielestäni tosi hyvällä tasolla ja varmasti aivan kärkipäätä Suomessa. "Georg" on asiallinen ja asiantunteva valmentaja ilman muuta!

- Olit myös käsittääkseni mukana maajoukkuevalmentaja Mićo Martićin vetämällä alueleiripäivällä, minkälainen vaikutelma jäi huippuammattilaisesta?

- Olin kyllä. Todella hienoa oli päästä hänen valmennukseensa ja toivottavasti pääsen joskus uudestaankiin vielä! Hyviä harjoituksia ja paljon tietoa futsalista, joten erittäin hyvä kuva jäi Martićista.

- KaDyn kausi on kaikkinensa sujunut sarjataulukon valossa kohtuullisen hyvin. Kärkipään joukkueiden voittaminen on ollut kuitenkin vaikeaa, kuinka nämä pelit käännetään playoffeissa kotiin?

- Kyllä ne käännetään asennepuolelta voitoksi ja ilman muuta uskon siihen, että näin myös tehdään!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat