01.02.2014 RAPORTTI: Valtava pettymys Tammisaaresta
SeuraJulkaistu: 17.06.2019 00.00

01.02.2014

KaDy:n nousujohteinen keskitalven vire notkahti Raaseporissa lauantaina ESC:n vieraana isäntäjoukkueen kääntäessä ottelun viimeisillä minuuteilla hyväkseen maalein 4-2 (1-2).

Jere "Jekku" Keskinen (kuvassa) vei KaDy:n lupauksia herättävästi 0-2-vierasjohtoon jo alle 7 minuutissa, mutta tammisaarelaiset kavensivat avausjakson loppuhetkillä. Ottelu eteni lisämaaleitta KaDy:n 1-2-johdossa aina loppuminuuteille saakka, jolloin hävityt kaksinkamppailut maksoivat Dynamolle kaksi katkeraa takaiskumaalia. Lopun ylivoimapyöritys ei tuonut tasoitusta, mutta ESC kaunisteli lukemat viime sekunneilla 4-2:een.

Tervarien samanaikaisen kotitasurin myötä KaDy säilyy kuitenkin sarjanelosena ja yhä iskuetäisyydellä GFT:stä eli sarjan kolmossijasta. Keskiyön korvilla Länsi-Uudenmaan reissultaan kotiutuva Hirviö-lauma saa tilaisuuden kiillottaa kilpeään heti sunnuntai-iltana, kun monnarilla vierailee klo 20.00 alkavassa rästiottelussa TPK Turusta.