24.11.2013 PALKINTO: M. Kytölästä piirin vuoden miespelaaja!
SeuraJulkaistu: 17.06.2019 00.00

24.11.2013 PALKINTO: M. Kytölästä piirin vuoden miespelaaja!

24.11.2013

Keski-Suomen piirin vuoden 2013 parhaaksi miespelaajaksi on valittu KaDysta syksyllä Italiaan siirtynyt Mikko Kytölä, 29. Palkinnon arvoa nostaa se, ettei kyseessä ollut vain parhaan futsalpelaajan palkinto, vaan ehdolla olivat piirin kaikki futsalistat ja jalkapalloilijat.

"Komikin" kausi oli menestys. Pitkäaikaisen KaDy-kapteenin ansioluetteloon kirjattiin Futsal-Liigan runkosarjan piste- ja maalipörssin voitto, veikkauspörssin voitto ja valinta kauden futsalpelaajaksi. Joukkuetasolla "Komik" saavutti KaDyn kanssa SM-pronssia ja Futsal Cupin voiton. Kauden kruunasi siirto Italian ammattilaisparketeille Jukka-veljen kanssa.

komikpytyt.jpeg

(Kuva (c) Petteri Tyni: "Komik" tyhjensi palkintopöydän huhtikuussa Palloliiton gaalassa)

Ammattilaisura ASD Futsal Tridentinassa on alkanut hieman kaksijakoisesti: "Komik" valittiin heti joukkueensa kapteeniksi, mutta pelilupasotkut ja loukkaantuminen viivästyttivät debyyttiä. Nyt "Komik" on jo pelannut muutamassa ottelussa, ja maalihanatkin aukesivat eilen Milanossa, kun hän iski kahdesti tappiollisessa vierasottelussa. Myös samoin pelilupasotkuista kärsinyt velipoika Jukka avasi eilen maalitilinsä. Asiantuntijapiirien ennuste on, että isoja minuutteja pelaavat veljekset tulevat merkkauttamaan melkoiset maalimäärät kauden mittaan.

Kadyfutsal.net onnittelee "Komikia" taas yhdestä pystistä ja toivottaa veljeksille onnea Italian valloitukseen!

Ps. Veljesten vaiheita saapasmaassa voi seurata blogissa Futsalfratelli. Blogi löytyy myös Linkit-yläpalkin takaa.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.