21.11.2013 RAPORTTI: Viiden maalin etumatka riitti niukkaan voittoon
SeuraJulkaistu: 17.06.2019 00.00

21.11.2013

Kampuksen Dynamo palasi torstai-iltana Monnarin parketilla voittokantaan lyömällä ennakko-odotusten mukaisesti valkeakoskelaisen Mad Maxin lukemin 5-4 (4-0). Kuten taukonumerot jo vihjaavat, oli ottelu kovin kaksijakoinen ja KaDyn parhaimmillaan viiden maalin mittainen etumatka kuihtui toisella jaksolla komeasti peliin kiinni nousseiden koskilaisten puristuksessa pienimmäksi mahdolliseksi eroksi. Yhtä kaikki, johtoasema kantoi päätössummeriin saakka ja voitosta maksettiin tarpeeseen tulleet kolme pistettä, joiden myötä KaDy kohentelee asemiaan tasaisen Futsal-Liigan keskikastissa.

Ottelun ensimmäisellä puoliskolla tehokkaasti rullanneessa Dynamo-tivolissa teholukuja pääsivät monikkomuodossa kirjauttelemaan Miika Hosio (1+2), Kimmo Tolvanen (2+0), Jarkko Ojala (0+2) sekä kauden ensimmäiset pisteensä napostellut Jere Keskinen (1+1).

Lue tarkempi raportti ja tilastot täältä.