09.11.2013 RAPORTTI: Dynamolle luu käteen Oulusta

09.11.2013

Futsal-Liigaa, 5. kierros
Oulu

Tervarit – KaDy 1–0 (0–0)

KaDy jäi lauantai-iltapäivän tarkassa kärkimatsissa Tervarien vieraana pisteittä - ja maaleitta. Tervarit oli hienoisesti niskan päällä avausjaksolla, mutta Niila-Ville Laitisen loistotorjunnat nollasivat isäntien parhaatkin maalintekoyritykset. Toisella puoliajalla KaDy oli hallitsevampi osapuoli myllyttäen välillä pitkiä jaksoja peliä Tervarien puoliskolla. Loistopaikoille murtautuminen ja ennen kaikkea maalit jäi kuitenkin tekemättä.

Pelin käännekohta oli 35. minuutilla KaDy:n aikalisän jälkeen: rikkeet olivat aikalisälle mentäessä 4–2 Tervareille, mutta minuuttia myöhemmin 4–6 – KaDy:n rikottua neljästi. Ottelun ainoaksi jääneestä 10 metrin vapaapotkusta Tervarien Dritan Stafsula pommitti Penaltyn oikeaan yläkulmaan. Viimeiset kolme minuuttia KaDy pyöritti ylivoimapeliä, mutta oululaisten puolustusnelikko piti. Vain luu jäi käteen pitkällä ja pimeällä kotimatkalla jyrsittäväksi.