30.10.2013 ENNAKKO: ESC kokeilemaan onneaan KaDy-Hirviön luolaan
SeuraJulkaistu: 17.06.2019 00.00

30.10.2013 ENNAKKO: ESC kokeilemaan onneaan KaDy-Hirviön luolaan

30.10.2013

Futsal-Liiga
KaDy-ESC
La 2.11. klo 13
Monnari, JKL
Liput: 7/4 €; kausikortit: 50/30 €

Kampuksen Dynamon ottelut Futsal-Liigassa jatkuvat kahden viikon tauon jälkeen tulevana lauantaina Monnarilla, jolloin alkuiltapäivästä pelattavan neljännen sarjakierroksen kamppailun vastustajaksi saapuu ESC kaukaa Raaseporin Tammisaaresta.

Ennakkoasetelmat

Sarja-avauksen voiton jälkeen eivät kaksi seuraavaa sarjakierrosta ole tuoneet Dynamon laariin kuin yhden pisteen. Taannoisen urakkaviikon ensimmäisessä ottelussa Sieviä vastaan oli kaikki edellytykset kolmeenkin pisteeseen, mutta voittomaalikisaan venyneen ratkaisun jälkeen oli tyytyminen vain yhteen. Vierailu Espooseen ei puolestaan jättänyt käteen mitään konkreettista, kun hartaasti aluettaan suojelleen GFT:n linjojen läpi ei ollut asiaa ensimmäisenkään maalin tekoon.

KaDy on tasaisissa merkeissä alkaneessa liigassa tällä hetkellä sijalla seitsemän. Kolmen sarjakierroksen jälkeen sijoituksilla ei vielä varsinaista merkitystä ole, mutta kärki tulisi pitää käden ulottuvilla ja tämä vaatii puhtaita kolmen pisteen voittoja aina kun ollaan kotisalissa ennakkosuosikkeina, kuten lähtökohta tulevan lauantain otteluun vastustajaa laisinkaan ylenkatsomatta on.

Toisen liigakautensa aloittanut ESC muistetaan Dynamon ja sen kannattajien keskuudessa edelleen kitkerästi kauden 2011-12 Futsal Cupin välierästä, jossa tuolloin vielä Ykkösen puolella pelanneet tammisaarelaiset tipauttivat KaDyn kylmästi ulos finaalista. Dynamo makseli sitten kalavelkojaan rannikon suuntaan viime kaudella voittamalla kumpaisenkin keskinäisistä kamppailuista. Yksipuolista näytöstä oli etenkin vuosi sitten niin ikään pyhäinmiestenpäivänä käyty ottelu, kun dominanssinsa lakipisteessä kulkenut KaDy kävi Tammisaaressa lukemassa liigan tylyjä lainalaisuuksia numeroin 0-7. ESC:n pre-season on ollut eri syistä johtuen varsin hankala, ja liigassa he ovat TPK:sta ottamansa avausvoiton jälkeen kärsineet kaksi leveää tappiota.

Seuraa tätä:

kaihlos2.jpgEspoon reissulta sivussa ollut Jussi Kaihlajärvi (kuvassa) ehätti jo kahdessa ensimmäisessä sarjaottelussaan osoittamaan syyskunnon olevan kuin kiviaitaa: otteluista pisteet 1+3 kerännyt "Kaihlos" a.k.a "Ihmiskone" on astunut toden teolla eturiviin. Vastaavan formin pysyessä yllä - sekä miehen itsensä ehjänä - on uusi runkosarjan henkilökohtainen piste-ennätys valmiina jo ennen joulukuuta, ja viime kaudella yhdeksässä ottelussa noteeratut 3+7 täten ohitettu.

Kampuksen Dynamo - Ekenäs Sport Club Futsal lauantaina 2.11 klo 13:00 Jyväskylän Monitoimitalolla. Tue ja kannata paikallista seuraasi: suuntaa lauantain päiväkävely kohti Monnaria!


Aikaisemmat kohtaamiset

Futsal Cup, välierä 3.12.2011 ESC–KaDy 3-1

Futsal-Liiga, 3.11.2012 ESC–KaDy 0-7
Futsal-Liiga, 20.1.2013 KaDy–ESC 5-2

KaDy:n saldo:
Kaksi voittoa ja tappio maalierolla 13-5

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.