02.10.2013 Tuomas Linjamäki KaDy:n riveihin
17.6.2019 14:20 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Tuomas Linjamäki KaDy:n riveihin

02.10.2013

Vuoden ensimmäistä pelaajasiirtoa Dynamo-leiriin päin saatiin odottaa aina kaudenavausviikolle, mutta nyt se on viimein tosiasia: Tuomas ”Liima” Linjamäki, 26, vahvistaa KaDy-rinkiä alkavalla liigakaudella!

Linjamäki ponnistaa liigaympyröihin Lapualta, josta käsin hän on aiemmin pelannut Futsal-Ykköstä LaPo-90:ssa sekä LA-VE:ssa. Näin ollen hän on ennestään joukkuetovereita KaDy:n Jarkko Ojalan ja tuoreen kapteenin Kimmo Tolvasen kanssa. Syyskuun alussa Jyväskylään muuttanut Linjamäki on try-out-jaksonsa lyhyydestä huolimatta ehtinyt vakuuttaa KaDy-valmentajat perustaidoillaan ja hyvällä harjoitteluasenteellaan:

Vaikka alemmista sarjoista tulevat pelimiehet ovat aina lähtökohtaisesti ”oppipoikia” taktisesti valveutuneessa rosterissamme, on Linjamäki ottanut treenikentän haltuun hyvällä itseluottamuksella, vieläpä peliä äänekkäästi ohjaten, Kööpenhaminasta tavoitettu manageri-apuvalmentaja Samu Kytölä kehaisee.

”Liima” on urheilullinen kaveri, jolla on monen vuoden lajikokemus futsalista, vaikka ehkä enemmän jalkapalloilija onkin taustaltaan. Tänä vuonna emme ole saaneet – emmekä edes kovin aktiivisesti etsineet – valmiita liigapelaajia, joten Ykkösessä useita kausia suuressa roolissa pelanneesta kaverista, etenkin Tuomaksen kaltaisesta, on meille varmasti paljon iloa, Kytölä linjaa.

Linjamäki on jo ehtinyt syyskuussa esiintyä KaDy-paidassa Espoon kesäsarjaotteluissa sekä Palokan kenraaliharjoituksessa. Ammatiltaan Tuomas on fysioterapeutti ja Jyväskylään hän saapui opiskelemaan terveystieteitä. Toistaiseksi Linjamäki tottelee ”pre-kadyllista” liikanimeään ’Liima’; komeana ja kuvauksellisena miehenä hän perinee Tomi ”Loi” Lahtisen entisen pelipaidan numerolla 8. Mikäli Linjamäen siirtopaperit ehtivät ajoissa lakeuksilta Kampukselle, nähtäneen hänet kokoonpanossa jo sunnuntain liiga-avauksessa Toijalassa.

Ave, ”Liima”!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat