14.09.2013 ENNAKKO: KaDy sunnuntaina Espooseen
17.6.2019 14:15 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: KaDy sunnuntaina Espooseen

14.09.2013


Futsal-liigaseurojen kesäsarja huipentuu sunnuntaina Espoon Leppävaarassa, kun KaDy, Ilves FS ja isäntäjoukkue GFT iskevät yhteen kolmannen kerran. Sunnuntai-illan päätteeksi kesäsarjan voittanut joukkue aateloidaan kautta aikojen ensimmäisellä Raimo Kalliokoski -pokaalilla.

Sarjatilanne ennen viimeistä turnauspäivää:

Ilves FS 4 3 0 1 11–7 9

KaDy 4 2 0 2 13–11 6

GFT 4 1 0 3 6–12 3

Viimeisen pelipäivän otteluohjelma:

13.00 GFT – KaDy

15.30 KaDy – Ilves FS

18.00 Ilves FS – GFT

Hävittyään niukasti elokuussa Tampereella pelatut kesäsarjaottelut Dynamo tarvinnee päätösotteluista täydet kaksi voittoa mitelläkseen kesäsarjan voitosta. Mikäli joukkueita päätyy lopullisessa sarjataulukossa tasapisteisiin, ratkeavat sijoitukset ensisijaisesti kaikkien otteluiden maalieron perusteella. Näin ollen kaksi voittoakaan ei Dynamolle välttämättä riitä, mikäli Ilves höykyttää espoolaisia edullisemmalla maalierolla. Toisaalta GFT:n ollessa voitokas jopa kaikki kolme joukkuetta voivat päätyä tasoihin yhdeksään pisteeseen, jolloin maalierovertailu voi osoittautua erittäinkin tiukaksi. Tarkempi säännöstömatematiikka on ennen kesäsarjan alkua julkaistu Ilves FS:n sivuilla.


KaDy pääsee aamutuimaan matkaan lähes täydellä kupongilla; keskeisimpiä poisjääntejä kesän treeniringistä ovat ”Jaroslav” Ojala sekä atleettisen elämäntavan airut ”Yakub” Kinnunen. Kytölän veljesten lähdettyä Tridentinaan uutta KaDy-kapteenistoa ei ole vielä lopullisesti valittu. Viimeaikaisissa otteluissa kapteenin roolia on kierrätetty; sunnuntaina nähdään, miten C-nauha vuorostaan pukee pitkän linjan liiga-kadylaisia ”Kimble” Tolvasta ja Arash ”Arzi” Muridiyazdia (kuvassa).ara.jpg

Otan kapteenin nauhan sunnuntaina käsivarteeni ihan hyvillä mielin, valmiina vastuuseen, Arash pohtii. – Henkilökohtaisesti kesäharjoittelu on sujunut paremmin ja ehjemmin kuin aiempina kesinä, mikä johtuu osittain siitä, että siirryin pelaamaan jalkapalloa hieman alemmalle tasolle, Kolmoseen. Kakkosessa jalkapalloa pelatessani futsalin treenaaminen ilman muuta kärsi kesällä. Tällä hetkellä futsal on ykköslajini, maajoukkueen harjoitusrinkiin nostettu ”Aragorn” paaluttaa. – Vaikka varmasti lähdemme tosissamme voittamaan molempia sunnuntain otteluita kesäsarjan mestaruus mielessä, sitäkin tärkeämpää on saada kesän treeneissä käytyjä asioista siirrettyä peliin. Ketjutukset ovat eläneet aika paljon ja kasassa on nyt dynamiikaltaan melko lailla eri joukkue kuin Málagassa huippupelejä tahkonnut ryhmä, Muridiyazd erittelee. – Pelitapaa varmaankin mukautetaan jonkin verran vastustajan mukaan, mutta kun kerran kyseessä ovat kaksi kovinta kotimaista vastustajaamme, emme varmaankaan lähtökohtaisesti ole kokonaista ottelua määrääjän roolissa. GFT:n luulisi jo saavan parhaan nippunsa viimein parketille, koska on heidän kotiturnauksensa ja liigakauden alkuun on vain kolme viikkoa. Ilveshän on vetänyt käytännössä koko kesän parhaalla pakallaan ja saanut vielä meiltä ”Loi” Lahtisen rosteriin. Toisaalta me kyllä rakennamme omaa peliämme treenattujen teemojen pohjalta vastuksesta riippumatta, Arash valottaa.


Seuraa tätä:

Päävalmentaja Kerkko Huhtanen on kesän otteluissa niin Suomessa kuin Málagassa peluuttanut laajaa rinkiä. Vaikka sarjavoitto on katkolla ja pokaali jaossa, leveän rosterin peluutus jatkunee sunnuntainakin kahdessa perättäisessä täysmittaisessa mittelössä. Loppukesästä harjoitusrinkiin liittyneistä kokelaista KaDy-tulikasteensa Espoossa saanevat Lapualta ponnistava Tuomas Linjamäki sekä jo Supercupin finaalissa tunnelmaa penkillä haistellut lupaava nuori Ayrton Mestanza Vela.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat