16.08.2013 Kesäsarja jatkuu: Juvonen lainadiilillä punamustaan!
17.6.2019 14:11 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kesäsarja jatkuu: Juvonen lainadiilillä punamustaan!

16.08.2013

Futsalin liigajoukkueiden kesäsarja jatkuu lauantaina Tampereen Spiral-hallilla. KaDy lähtee turnaukseen sarjakärjessä kaadettuaan Ilveksen ja GFT:n heinäkuussa Jyväskylässä.

Otteluohjelma:

13:00 Ilves FS - GFT
15:30 GFT - KaDy
18:00 Ilves FS - KaDy

Mielenkiintoinen tieto on, että Dynamon joulukuussa jättänyt kulttipelaaja Matias Juvonen vahvistaa pelaajapulasta kärsivää punamustaa kahden ottelun lainadiilillä. Juvonen edusti Jyväskylän turnauksessa GFT:tä ja siirtyi äskettäin SoFo:on, joten "Madsen" viettää tällä hetkellä melkoisen vauhdikasta futsalkiertolaisen elämää.

- "Määräaikaisen siirron taustalla vaikuttivat pelaajan oma-aloitteisuus, SoFo:n valmennuksen puolto sekä KaDy:n turnausrosterista löytynyt tila yhdelle nuorelle ja pelihaluiselle futsalistille", KaDy:n päävalmentaja Kerkko Huhtanen kommentoi uutista.

Turnauksen lähtökohdat ovat myös sikäli mielenkiintoiset, että edessä ovat KaDy:n ensimmäiset pelit ilman Italian ammattilaisparketeille siirtyneitä Kytölän veljeksiä, joiden lento saapasmaahan lähti tänään. Onnea matkaan!

Seurannan arvoinen on myös Ilvekseen siirtynyt Tomi Lahtinen, joka edusti Dynamoa vielä heinäkuussa Málagassa opiskelijoiden EM-kisoissa. "Loiske" teki Jyväskylän turnauksessa voittomaalin tulevaa seuraansa vastaan. Rokottaako hän tällä kertaa vanhaa seuraansa?


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat