05.02.2013 Nipsu Laitinen voitokkaasta cup-viikonlopusta: "Pokaalin nostaminen maistuu aina!"
SeuraJulkaistu: 16.06.2019 00.00

05.02.2013

Dynamo haki Haaparannasta seurahistoriansa ensimmäisen "ison pytyn". Futsal cupin final four -lopputurnauksessa kaatui ensin välierässä liigajoukkue GFT ja sunnuntain finaalissa kakkosdivaria pelaava M.H.P. Helsingistä.

Joukkueen maalipelaaja Niila-Ville "Nipsu" Laitinen esitti jälleen varmoja otteita maalinsuulla. Kadyfutsal.net kysyi koko kentän jatkuvasti näkevältä "Nipsulta", miltä pelit näyttivät "jumalan näkökulmasta".

GFT-välierä meni aika tiukille, ja voitto tuli vasta jatkoajalla lukemin 5-3. Mikä ratkaisi ottelun KaDy:n eduksi?

Joukkueen valtava itseluottamus omiin taitoihin, taktiikkaan ja joukkuekavereihin. Myös tiukassa paikassa.

nippe.jpgKakkosen M.H.P. kaatui finaalissa lukemin 1-3. KaDy pääsi pelaamaan lähes koko ottelun johtoasemassa. Kuinka tiukalta finaali näytti maalilta katsottuna?

Finaali oli KaDy:n selvää hallintaa: peli oli meidän kontrollissa toisen jakson kavennusmaalin jälkeistä paria minuuttia lukuunottamatta. Vastustajan saamat pari maalipaikkaa tulivat meidän karkeista virheistä.

Pienet lukemat selittyvät vastustajan hyvin onnistuneella sumppupuolustuksella ja ihan ok mp-pelillä. En kuitenkaan nähnyt, että voittomme olisi missään vaiheessa ollut kunnolla uhattuna. Viimeisten minuuttien pallonhallintajaksot ja ajan kuluttaminen oli kaunista katseltavaa, kun vastustaja koitti antaa painetta ja saada yv:tä aikaiseksi.

Mites oma pelisi? Maaleja et päässyt taaskaan tekemään, mutta muutaman taisit estää ihan kätevästi?

Oma peli meni ihan kohtalaisen hyvin. Ei mitään järkyttävän huonoa, mutta ei älytöntä loistoakaan. Perusvarmoin ottein siis. Apina pysyy edelleen selässä maalien suhteen!

Kerro joku juttu, mikä jäi mieleen huikeasta viikonlopusta.

Komikin (M.Kytölän) välierässä tekemä 53 -maali: se sinetöi voittomme ja aiheutti valtavan kiiman, joka oli verrattavissa... Niin miettikääpä sitä. Toki pokaalin nostaminen kattoon ja juhlinta joukkueen kanssa maistuu aina!!

Amen! Cup-sankarit astuvat areenalla jo tänä torstaina 7.2., kun KaDy kohtaa FC Jazzin Monnarilla klo 19:30 alkaen. Tervetuloa tarkastamaan pokaalin ja hirviöiden kunto!